TÜM DÜNYA HAMAS’A TEŞEKKÜR BORÇLU!

Dünyada ABD nasıl bir tavır alırsa , başta Batı devletleri olmak üzere , dünyanın pek çok ülkesi aynı yönde görüş bildirip tavır sergiliyorlar. ABD seçimleri yahudi lobisi ile alakalıdır. Yahudi lobisi ve onların etkisi altında olan Evangelistlerin istemediği bir yönetim seçilemez . Çok güçlü organize olmaları, parasal güçleri,  etkili istihbaratları dünyada  söz sahibi olmalarını sağlıyor. […]

Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

Dünyada ABD nasıl bir tavır alırsa , başta Batı devletleri olmak üzere , dünyanın pek çok ülkesi aynı yönde görüş bildirip tavır sergiliyorlar.

ABD seçimleri yahudi lobisi ile alakalıdır. Yahudi lobisi ve onların etkisi altında olan Evangelistlerin istemediği bir yönetim seçilemez .

Çok güçlü organize olmaları, parasal güçleri,  etkili istihbaratları dünyada  söz sahibi olmalarını sağlıyor.

Zaten ABD yönetiminde söz sahibi olmaları, dünyada söz sahibi olmalarını  gerektiriyor.

Her ne olursa olsun, ülkesini işgal eden, acımasız, cani, dünyanın en güçlü silahı, koruma sistemleri, istihbaratları olan katil devlete karşın;  açık hava hapishanesine sıkışmış, yokluklar içerisindeki bir avuç müslüman filistinli , imkansızlıklara rağmen karşı koyabilme cesaretini göstermiş, bir açıdan çok başarılı olmuştur.

Sapantaşı, bıçak, tüfek yerine  füzelerle, geliştirdikleri ve kullandıkları sinyal  bozucu teknoloji ile, istihbarat becerileri ile; aralarındaki eşgüdüm ile; İsrail’e tarihinin en acı  dersini verdiler.

 Dünya, Hamas’a çok şey borçlu! Neden mi?

Bunca imkansızlıklara rağmen İsrail’in gücünü, kapasitesini,  bir mit olan Mossad’ı, demir kubbesini; daha doğrusu yenilemez bir devlet algısı yerine;  devleti işgal edilebilir , sınırları geçilebilir, esirler alınabilir , demir kubbe delik deşik edilebilir gerçeğini ortaya çıkarıp dünyaya gösterdiği için ; tüm dünya Hamas’a çok şey borçludur.

Bu hareket, durumu gayet iyi olup İsrail’den korkan devletlere de bir cesaret katacaktır, yeni bir uyanışa vesile olacaktır.

İsrail, tarihinin en acı kaybını verdi, çok sayıda ölü ve yaralı , en önemlisi de bine yakın esir verdiler.

İnancımız ve beklentimiz o ki; Hamas’ın bu saldırısı, canları ve acımasız  bombalarla yerle bir edilmeleri pahasına; İsrail’in yıkılışının nirengi noktası olacaktır.

Hele hele Türkiye’nin silah, savunma  ve teknoloji alanında geldiği nokta dikkate alındığında İsrail ve ABD  ile baş edebilecek bir seviyeye geldiğini, bunun için bir iki seneye ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz.

Tek tek  yem olma korku ve ürkekliği ile hayat süren Arap ülkeleri; zaman geçmeden Türkiye ye destek vermeleri ve ittifak yapmaları gerekir. Bunları kurtaracak tek ülke Türkiye’dir.

Deprem ve terörle mücadelenin  Türkiye’nin ayaklarına birer pranga olduğu gerçeğine rağmen, her türlü teknolojik ilerlemeye, güçlenmeye devam ettiğini tüm dünya görüyor.

Denklem şu: Hamas gibi bir hareketin karşısında  çaresiz kalan bir terör devletinin; gücünün zirvesine tırmanan bir Türkiye karşısında  varlık göstereceği çok zordur.

İnşallah bekliyoruz ve inanıyoruz ki, şerden hayır çıkacaktır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.