ZİYA EREN DİLOVASI’NA HUZUREVİ YAPTIRIYOR

Kayseri Erciyesspor’un eski Başkanı, iş insanı Ziya Eren Kocaeli Dilovası’na, annesi ve babasının adını taşıyan Huzurevi yapacak. Kayserili iş insanı Ziya Eren’in yaptıracağı tesisin imza törenine Özhaseki de katıldı.

ZİYA EREN DİLOVASI’NA HUZUREVİ YAPTIRIYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.05.2022
A+
A-

Kayseri Erciyesspor’un eski Başkanı, iş insanı  Ziya Eren Kocaeli Dilovası’na, annesi ve babasının adını taşıyan Huzurevi yapacak. Kayserili iş insanı Ziya Eren’in yaptıracağı tesisin imza törenine Özhaseki de katıldı.

Özhaseki, Dilovası Kültür Merkezi’nde taraflar arasında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada,  “Hayırsever hemşehrimiz, değerli kardeşim Ziya Eren’in Kocaeli Dilovası’na yaptıracağı Ahmet – Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin imza törenine katıldık. Kayserili hayırseverlerimiz hem doğdukları şehre hem de ticaret yaptıkları şehre eserler bırakarak dua almaya devam ediyorlar. Böylesine güzel bir tesisin Dilovası ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim açılış töreninde de bir araya gelmemizi nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

Protokol gereği 5 bin metrekare inşaat alanı kullanılacak. 120 yatak kapasiteli tesisin 70 yatağı huzur evi olarak hizmet verecek. 50 yatak kapasiteli ve villa tarzı yaptırılacak olan sevgi evi de projede dikkat çeken bir başka detay.

Ahmet Eren-Huriye Eren Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Yerleşkesi Tesisinin 1 yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.