SİYASET

GENEL KATEGORİ REKLAMI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya Kayseri’ye geliyor.
İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, belediye başkanı seçilmesi durumunda Melikgazi’yi kendi kendine yetebilir bir ilçe haline getireceklerini söyleyerek, "100 bin metre kare kapalı alanda Kayseri’mize Endüstriyel Kenevir Fabrikasını kuracağız. Maliyetini, araziyi hep araştırdık. Bu tesisi kurduğumuzda yıllık 200 milyon dolar gelirimiz olacak" dedi.
İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin’in seçim bürosu açıldı.
Kayseri’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Çocuk Evleri Sitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla düzenlenen tören ile açıldı. Açılışta konuşan Bakan Göktaş, “Çocuklarımız reşit olduktan sonra devlet ile gönül bağı kopmayacak” dedi.
REKLAM ALANI
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi program için Kayseri’ye geldi. Programları çerçevesinde düzenlenen ‘Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Uluslararası Günü’ etkinliğine katılan Bakan Göktaş, Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak” dedi.
Kayseri’de Şehitler Cami ve Kur’an Kursu’nun açılış töreninde konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, "Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yaptığı görüşmede aldığı müjdeleri "hayırlı olsun Kayserim" diyerek paylaştı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin de hissedarı olduğu Kayserigaz’ı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Azerbaycan’da gerçekleşen seçimlerde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev’i tebrik ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Aliyev’in hukukları, birliktelikleri, dayanışması dillere destandır” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; "Hem Avrupa’nın hem de dünyanın barış ve istikrarı Azerbaycan’ın barış ve istikrarından geçer" dedi.
Saadet Partisi (SP) Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, "Kayseri’yi idare eden arkadaşlarımız milli görüş gömleğini giydikleri dönemdeki hizmetleri yapsınlar, ben aday olmam, partimin de bir aday çıkartmasına engel olurum. Bozuk olan sistemi değiştirmedikten sonra o sistemin başında Mahmut Arıkan’da otursa, Memduh Büyükkılıç da otursa bir...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla Kanser Hastalarına Tedavi Sonrası Bakım Merkezi’nde (HOSPİS) yaptığı açıklamada, "Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada" diyerek, vatandaşlara "erken teşhis hayat kurtarır" çağrısında bulundu.