MAGAZİN

GENEL KATEGORİ REKLAMI
Talas Belediyesi yine önemli bir konsere ev sahipliği yaptı. Türkiye Yüzyılı Marşı’nın bestekârı, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen’in sahne aldığı gecede milli ve manevi duygular kabardı, gönüller coştu.
Türkiye Yüzyılı Marşı’nın bestekârı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Kayseri’de konser verdi.
Kayserispor Taraftar Derneği tarafından, Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un desteği ile düzenlenen Kayserispor’a destek konserinde sevilen sanatçılar Sefo ve Yener Çevik rüzgarı esti.
Kayserili ses sanatçısı Recep Alemdar; 32 yıl sonra eserini seslendirerek klip yayınladı.
REKLAM ALANI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti ve MHP’nin teşkilatları ile birlikte, Ali Kınık konserinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilerken, Kayserililer konsere yoğun ilgi gösterdi.
Avrupa’nın en büyük karma AVM’si KUMSmall AVM tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Hünerli anneler yarışıyor, en güzel saran kazanıyor’ etkinliğinde rekor kırılarak, 150 katılımcı yarıştı. Yarışma katılan hünerli anneler, Anneler Günü’nde en güzel sarmayı yapmak için hünerlerini sergiledi.
Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve toplamda 42 milyon takipçisi bulunan 30 Influencer Erciyes Kayak Merkezi’ni tanıttı.
Egelin Tekstil, davetlere katılacak olan kadınların vazgeçilmezi olan rengarenk abiyelerin modellerini paylaştı.
Egelin’de bulunan ve diğer dekolteli elbiselere göre daha çekici ve ön planda olan sırt dekolteli elbiselerin modası geçmiyor.
Müzik öğretmeni Pınar Yıldız, köy halkından oluşan koro ile verdiği konserin gelirini, sokak hayvanlarına bağışladı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Egelin Tekstil, mevsim geçişlerinde bayanların tercih edeceği abiye elbiseler konusunda önemli açıklamalar yaptı.