Spor

Spor kategorisi tema ayarlarından “Özel Kategori” olarak belirlenmiş bir kategoridir. Bu şekilde belirlediğiniz kategorilerde üst geniş sidebara, sağ sidebara ve konu listesi üstündeki sol sidebara kategoriye özel istediğiniz bileşenleri (manşet, kategori reklamı, öne çıkanlar vs) ekleyebilirsiniz.
Kayserispor’da Arif ile Bilal’in cezası sona erdi KAYSERİ(1HA) – Süper Ligin 32’inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da bir önceki maçta oynayamayan Bilal Bayazit ve Arif Kocaman’ın cezası bitti. Kayserispor’un Hatayspor ile oynadığı maçın 76’ıncı dakikasında kırmızı kart gören genç futbolcu Arif Kocaman 2 maç ceza almıştı. Arif,...
Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Süper Ligin 30'uncu haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.
Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, Rams Başakşehir-Kayserispor maçına Oğuzhan Çakır’ı orta hakem olarak görevlendirdi.
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 16. hafta programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu.
REKLAM ALANI
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin 24. haftasında konuk ettiği OGM Ormanspor’a 102-87’lik skorla mağlup oldu.
Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonasında 55 kilo koparmada 112 kg’lık kaldırışıyla altın madalyanın sahibi olan Kayserili sporcu Muammer Şahin memleketinde görkemli bir tören ile karşılandı.
Kayserispor’un İranlı milli futbolcusu Hosseini sakatlandı.
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan toplantı ve kura çekimi sonucunda Kayseri Büyük Erkekler Ligi’nde Şampiyon olarak Kayseri’yi Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde temsil etmeye hak kazanan Hasketbol Spor Kulübü’nün fikstürü belli oldu.
Yetenek taramasında fark edilerek seçilen Kayserili sporcu Emine Gül Kocaoğlu, 11-14 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılan 15 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Türkiye Çiftler kategorisinde şampiyon oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aralarında Kayserispor’un da bulunduğu 3 futbol kulübüne maçları oynadıkları statların zemin bakımı yapılması yönünde talimat verdi.
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu hafta oynanacak Kayseri derbisinde Hacılar Erciyesspor ile Develigücü karşılaşacak.