GAZETEMİZ YAZARLARINDAN AZİZ AKBAL 7. KİTAP FUARINDA YERİNİ ALDI

GAZETEMİZ YAZARLARINDAN AZİZ AKBAL 7. KİTAP FUARINDA YERİNİ ALDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.10.2024
A+
A-

Kayseri Büyükşehir belediyesinin  ev sahipliğinde 7. si  düzenlenen kitap fuarına geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilgi fazlaydı. Fuara tanınmış yayın evleri ve onların yazarları katıldı.  Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi de kendine ayrılan stantta  25  yazar ile yerini aldı. Bunlardan biri de gazetemiz köşe yazarlarından Aziz Akbal.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Aziz Akbal, “Öncelikle  kıymetli şube başkanımız Mehmet Hüsrevoğlu’na,  afişlerin hazırlanmasında ve katılımcıların koordinasyonundan sorumlu Vedat ÖNAL beye teşekkür ediyorum. Amacımız  kitap satmak değil. Okuyucu ile yazar arasında gönül köprüleri kurmak. Yeni yeni izlenimler edinmek. Beklenti ve ihtiyaç analizi çıkarmak. Farkındalık yaratmak. Doğru okumalar yaparak  gelecek adına  yeni girişimlerde bulunmak.” dedi

Akbal, “Hiç bir başarı tesadüf değildir. Her başarı için bir tohum ekmeli değil mi? Başarılı insanlar  ilk zamanlar bir noktaydı. Yani ederi, değeri, kapsam alanı, kapasitesi bir noktadan ibaretti. Daha sonra gelişti, büyüdü, destek aldı, ilgi gördü, sevdi,sevildi.Hayal etti, emek verdi, büyüdü büyüdü kocaman oldu. Nokta  dediğimiz şehirliler tarafından da tanınır oldu. Nokta, ünlem oldu. Soru işareti oldu. Üç nokta oldu….” ifadelerini kullandı.

Kitap fuarı 20 Ekim Pazar günü sona erecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.