GENEL BAŞKAN YAZGAN YÜZBİN HEDEFİ İLE ANADOLU BAŞKANLARI İLE ERCİYESİN ZİRVESİNDE BULUŞTU

Kayseri 1 ve 2 nolu Şubelerinin düzenlemiş olduğu 3. Geleneksel Kar FestivalineBüro Memur-sen Genel Başkanı YAZGAN, Genel Merkez Yöneticileri Kahramanmaraş, Sivas, Niğde, Nevşehir Şube Başkanları ve üyelerin katıldığı toplantıda Sözleşmelilere Kadro, 3600 ek gösterge ve birçok konuda bilgi paylaşımında bulundu.100 bin üye minvalinde hedeflerine hızlı ve emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yazgan, 100 bin üye hedefleri gerçekleştiğinde daha güçlü temsille üyelerinin haklarını savunacakların

GENEL BAŞKAN YAZGAN YÜZBİN HEDEFİ İLE ANADOLU BAŞKANLARI İLE ERCİYESİN ZİRVESİNDE BULUŞTU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.03.2022
A+
A-

Kayseri 1 ve 2 nolu Şubelerinin düzenlemiş olduğu 3. Geleneksel Kar FestivalineBüro Memur-sen Genel Başkanı YAZGAN, Genel Merkez Yöneticileri Kahramanmaraş, Sivas, Niğde, Nevşehir Şube Başkanları ve üyelerin katıldığı toplantıda Sözleşmelilere Kadro, 3600 ek gösterge ve birçok konuda bilgi paylaşımında bulundu.100 bin üye minvalinde hedeflerine hızlı ve emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yazgan, 100 bin üye hedefleri gerçekleştiğinde daha güçlü temsille üyelerinin haklarını savunacaklarını ifade etti.

 

3600 EK GÖSTERGE TÜM KAMU ÇALIŞANLARINI KAPSAMALI

6 Dönem toplu sözleşme ile imzalanan 3600 Ek gösterge düzenleme, beklentilere cevap vermeli Mağduriyet değil memnuniyet üretmesi gerektiğini söyleyen Yazgan, Tüm Kamu Çalışanlarını kapsayacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

SÖZLEŞMELİLERE KADRO BÜROMEMURSEN KAZANIMI OLARAK TARİHE GEÇECEKTİR

Toplu Sözleşmenin iki önemli kazanımından biri olan sözleşmelilere kadro meselesinin 2022 yılı içerisinde yetkili sendika ve konfederasyonumuzun katkı katılımları ile sonuçlandırılacağını kadro meselesinin Büro Memur-sen imzası ile kazanıma dönüşeceğini söyledi.

Büro Memur-sen Kayseri Şube Başkanları Ali TARLACI ve Talip ŞAHİN’e teşkilatımıza ve Kayseri’de gerçekleştirdikleri faaliyetlerle üyelerimizin her türlü sorunlarında yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Kayseri Büro Memur-sen 1 ve 2 nolu Şube başkanlarının Genel Başkan YAZGAN ,Genel Merkez Yöneticileri ile Çevre İllerden gelen şube başkanlarının teşekkür konuşmaları ile toplantı sonlandı.

3 .Geleneksel Kar festivali üyelerin Yoğun katılımı ile çeşitli yarışmalar yapıldıktan sonra  çorba,  sucuk ekmek ikramı  ve tatlı ikramından sonra sonlandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.