KİGDER’DEN  ‘MAVİ KAPAK’ TOPLAMA KAMPANYASI

KİGDER’DEN  ‘MAVİ KAPAK’ TOPLAMA KAMPANYASI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.08.2024
Düzenleme: 07.08.2024 14:51
A+
A-

KARAOĞLU: KÜÇÜK DOKUNUŞLAR, BÜYÜK UMUTLARA SEBEP OLABİLİR

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği ile Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği birlikte plastik atık toplama kampanyası başlattı. Hem doğayı korumak hem de engelli bireylere fayda sağlamanın amaçlandığı kampanyaya ilişkin açıklama yapan KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, “Gelin hep birlikte bu kampanyaya destek olalım. hem engelli kardeşlerimize hem de dünyamıza sahip çıkalım. Küçük dokunuşlar, büyük umutlara sebep olabilir. ” ifadelerini kullandı.

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) toplum yararına çalışmalarına devam ediyor. El attığı her projeden başarı ile çıkan ve büyük takdir toplayan KİGDER, yine toplumun yüreğine dokunan bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği ile Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği birlikte plastik atık toplama kampanyası başlattı.

Kampanyaya ilişkin bir açıklama yapan KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, “Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği ve Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği ile birlikte ‘Mavi Kapak’ toplama kampanyası başlattık. Sanıldığının aksine sadece plastik mavi kapak değil her türlü kapak ve plastik geri dönüşüme kazandırılarak bu dönüşüme destek olunabilir. Bu konuda iki hedefimiz var.  Hem plastikleri geri dönüşüme kazandırmak istiyoruz hem de engelli bireylere destek olmayı amaçlıyoruz.”dedi.

İki hedef doğrultusunda bu kampanyayı başlattıklarını duyuran KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, “Plastikleri geri dönüşüme kazandırarak doğal kaynaklarımızı koruyacağız, enerji tasarrufu sağlayacağız ve plastiklerin dünyaya verdiği zararları azaltacağız. Gelin hep birlikte bu kampanyaya destek olalım. hem engelli kardeşlerimize hem de dünyamıza sahip çıkalım. ” dedi.

“Küçük dokunuşlar, büyük umutlara sebep olabilir” diyen Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, toplanan plastik atıklarının da  Dr. Sema Karaoğlu’nun  Tacettinveli Bulvarı. Üzüm Plaza Kat 1 No 17 adresindeki ofisine teslim edilebileceğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.