AK PARTİ MİLLETVEKİLİ EMRAH KARAYEL’DEN YEŞİLHİSAR TEŞKİLATINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Karayel, Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hasan BEDİRHANBEYOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ EMRAH KARAYEL’DEN YEŞİLHİSAR TEŞKİLATINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2022
A+
A-

Ak Parti Kayseri  Milletvekili  İsmail Karayel, Ak Parti  İlçe Başkanlığı görevine getirilen  Hasan BEDİRHANBEYOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Teşkilat mensupları ve partililerinde  katıldığı ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bedirhanbeyoğlu,  “Öncelikle bu nazik ziyareti dolayısıyla milletvekilimiz Sn. İsmail Emrah KARAYEL’e teşekkür ediyorum. Yeşilhisar ilçemiz başta tarım ve turizm olmak üzere bir çok hususta Kayserimizin önemli ilçelerinden birisidir. Ak Parti hükümetleri döneminde Yeşilhisar bir çok alanda yatırım aldı. Tabi biz Yeşilhisarlılar olarak  hükümetimizi her daim destekledik ve hükümetimiz de bizleri her alanda destekledi. Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile devraldığımız bu bayrağı aziz hemşehrilerimizin destekleri ile gururla taşıyacağız. Bulunduğumuz her ortamda hükümetimizin icraat ve çalışmalarını kıymetli  hemşehrilerimizle paylaşacağız. Türkiye’nin değişim sürecinin şahitleri olarak bizlerin en büyük sorumluluğu gençlerimize eski Türkiye’nin şartlarını anlatmaktan ziyade bu güzide neslimize bizim tecrübe ettiğimiz o kötü günleri bir  daha yaşatmamak adına daha çok çalışmak olmalıdır. Ben tüm hemşehrilerimin bu hususta  aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple  çocuklarımız ve torunlarımızın geleceğinin teminatı için hep birlikte yılmadan yorulmadan ve düne nazaran bugün daha çok çalışacağız” dedi.

Program sonrası parti binasından ayrılan  KARAYEL, ilçe başkanı BEDİRHANBEYOĞLU ile birlikte taziye ziyaretlerinde  bulundu.

Ardından ise esnaf ziyareti gerçekleştiren Karayel  vatandaşlarla  hasbihal etti, onların  talep ve isteklerini dinledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.