19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN  105.  YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLU OLSUN

Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümü; Milli Mücadelenin başlangıç ve kurtuluşa ilk adım bayramımız tüm vatandaşlarımıza kutlu olsun. Bu büyük milli bayramımızın derinliğine, manasının özüne bağlı kalarak coşkuyla halkın katılımını sağlayarak kutlanması  en büyük arzumdur.  

Türkiye’nin milli ve tarihi kimliğinden, Türk-İslam kimliğinden rahatsız olan ve hatta kin besleyen odaklarını kışkırtan, şımartan “ milliyetsizleştirme ve kimliksizleştirme” macerasına dönüşmüş bir olağanüstü anda bu bayram kutlanmaktadır.

Bugün siyaset kurumumuz tıkanmış, güven azalmış,bir belirsizlik mevcuttur, ağır ekonomik baskılar, enflasyon canavarı milleti canından bezdirmiştir. Bu ve buna benzer memleket meselelerinin altından kalkmanın tek çaresi, tek çözümü milli yanı yerli, bu ülkeye bağlı bu millete bağlı yabancıdan emir ve talimat almayan

İnsan hak ve hürriyetlerini adaleti gözeten bir bakış açısı ile olacağı asla unutulmamalıdır. Bunun başlangıcı 19 mayıs 1919’dur,yani fabrika ayarlarına yeniden dönüş bizi tam bağımsızlığa götürecek yoldur.

Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramımız; yok kabul edilen ama gerçek gündem olan ekonomik kriz, işsizlik, sosyal ahlaki yozlaşma  ve siyasal kaos gölgesinde kutlanmaktadır. Devletin ve milletin sahip olduğu büyük potansiyel güç;yani maddi ve manevi güçler seferber edilmeli, ekonomik seferberlik başlatılmalıdır.

Türkiye Cumhuriyetimiz, Milli Değerlerimiz ve tarihi misyonumuz küresel tehdit altındadır.Dört tarafımız terör odakları tarafından çevrilmiş,mavivatan,sözde müttefiklerimiz tarafından tehdit edilmekte,Suriye ve ırak sınırlarımz emperyalist devletler tarafından sürekli terör saldırıları ile karşı karşıyadır,terör devleti kurulması alt yapıları hazırlanmaktadır.

Bütün aziz şehitlerimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün silah arkadaşlarını rahmetle şükranla anarken, aziz ve büyük Türk milletinin, siz değerli vatandaşlarımın ,okuyucularımın Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bir kez daha samimi dileklerimle kutlarım.Yaşasın necip Türk Milleti ! Yaşasın Yeniden Milli Mücadele Ruhu !

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.