AK PARTİ VE İYİ PARTİ ARASINDA ÜYE TARTIŞMASI!

İyi Parti Kocasinan Teşkilatının ziyaret ettiği bir ailenin Ak Parti’den İyi Parti’ye geçtiği yönündeki habere yalanlama geldi. AK Parti Kocasinan İlçe teşkilatı ailenin daha önce hiç Ak Parti üyesi olmadığını ancak İyi partililerin yalan haberi üzerine kızarak bu kez Ak Partiye üye olduklarını açıkladı.

AK PARTİ VE İYİ PARTİ ARASINDA ÜYE TARTIŞMASI!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.12.2021
A+
A-

KAZANAN PARTİ BELLİ OLDU!
İyi parti Kocasinan Teşkilatının ziyaret ettiği bir ailenin Ak Parti’den İyi Parti’ye geçtiği yönündeki habere yalanlama geldi. AK Parti Kocasinan İlçe teşkilatı ailenin daha önce hiç Ak Parti üyesi olmadığını ancak İyi partililerin yalan haberi üzerine kızarak bu kez Ak Partiye üye olduklarını açıkladı.
İyi parti Kocasinan ilçe teşkilatı Koçcağız Mahallesinde bir ailenin evine giderek AK Partiden İyi partiye geçtikleri haberini basına servis etti. Konu üzerine araştırma yapan Kocasinan Ak Parti İlçe Teşkilatı Aile bireylerinin daha önce Ak Parti’ye hiç üye olmadıklarını ve partide bulunmadıklarını tespit etti. 
O aile ile iletişime geçen Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, aile bireylerinin bu durumdan haberdar olmadığını ve bu yalan habere kızarak Ak Partiye üye olduklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.