BBP’DEN İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Nizamettin Şafak, beraberindeki heyetle birlikte İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a bir ziyaret gerçekleşti. BBP heyeti, Kayseri’ye atanan il müftüsü Akkuş’a görevinde başarı diledi.

BBP’DEN İL MÜFTÜSÜNE ZİYARET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.03.2022
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Nizamettin Şafak, beraberindeki heyetle birlikte İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a bir ziyaret gerçekleşti. BBP heyeti,  Kayseri’ye atanan il müftüsü Akkuş’a görevinde başarı diledi.
Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Nizamettin Şafak, beraberindeki heyetle birlikte İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a bir ziyaret gerçekleşti. Ziyarette BBP  İl Sekreteri Serhat Yalçınkaya ve BBP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus da hazır bulundu.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Nizamettin Şafak, göreve atanan İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a başarı diledi. Şafak, “Müslüman Türk Milletinin en değerli bir kurumunda görev yapıyorsunuz. Bunun kıymetini biliyoruz. Müslüman Türk Milleti üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Türk Milleti’nin tankla topla yıkamayanlar, inanç değerlerimizi yıpratarak milletimizin genlerini bozmaya çalışıyor. Sapık ve sapkın zihniyetler, ülke üzerinde hain emellere ortak oluyor ve milletimizi bölmeye, parçalamaya çalışıyor. Bunlara karşı en güzel mücadele yine sizin teşkilatınız ile veriliyor. Teşkilatınız Türk Milletine dinini doğru öğretiyor ve bu manada önemli görevler üstleniyor. Sizin sorumluğunuzun farkındayız. Biz de Büyük Birlik Partisi olarak üzerimize düşen sorumluluk içinde sizin teşkilata her zaman destek vermek için varız.Yeniden görevinizde başarılar diliyorum. Kayserimize güzel hizmetler sunacağınıza canı gönülden inanıyorum” dedi.
Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başarı dilekleri için de teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.