DEĞİŞEN VE GELİŞEN SANAYİ DEVRİMİ ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK

Yeni Dünya İş Adamları Derneği tarafından Kayseri’de bir çalıştay düzenlenecek. ‘Değişen ve Gelişen Sanayi Devrimi’ adı altındaki çalıştay öğretmenevinde gerçekleştirilecek.

DEĞİŞEN VE GELİŞEN SANAYİ DEVRİMİ ÇALIŞTAYI DÜZENLENECEK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.05.2022
A+
A-

Yeni Dünya İş Adamları Derneği tarafından Kayseri’de  bir çalıştay düzenlenecek.  ‘Değişen ve Gelişen  Sanayi Devrimi’ adı altındaki çalıştay öğretmenevinde gerçekleştirilecek.

Öğretmen evindeki çalıştay saat 10.00’da başlayacak.  Çalıştaya Dersankoop. Yönetim Kurulu Başkanı. Trios 2023 Yeni Nesil Endüstri Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mahşuk Gülaçar, İsiyad Genel Sekreteri İsmail Aktaş, Emşav Vakfı Genel Sekreteri Mehmet Salih Yılmaz, Van 100. Yıl Üniversitesi Hak Ve Kardeşlik Hareketi Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir, Bakırlık Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Genel Sekreteri Hüseyin Çağ, Medya Basın Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Yaman ve Zeynel Abidin Kıymaz katılacak.

Çalıştay öncesi Anadolu Grup Yeni Dünya İş Adamları Derneği Başkanı Zarif Dağdelen, Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tülay Şafak,  Medya Basın Birliği Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Yaman ve Yeni Tüm Güvenlik Savunma İşçileri Genel Başkanı Zeki Aydın Tv1’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette çalıştay konusu ve genel çalışmalar ele alındı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Grup Yeni Dünya İş Adamları Derneği Başkanı Zarif Dağdelen,  “İstihdama katkı ve yeni dünya düzenine entegre olmak hedefli çalıştayımız Kayseri’den Türkiye’ye, Türkiye’den Dünya’ya sloganımız ile üstlenmiş olduğumuz misyon ve vizyonumuzla çıkmayı düşündüğümüz bu yolda ileriye gitmek, yeni fırsatları değerlendirerek ilklere imza atmak hedefimizdir.21 22 23 Mayıs 2022 tarihlerinde Anadolu grub Yeni Dünya der ( Yeni Dünya işadamları derneği) olarak yapmayı planladığımız 3’lü işbirliği çözüm ortaklığı modeliyle Anadolu’dan Dünya’ya ; Tek ülke yedi bölge isimli uluslararası ihracat çalıştayımıza katılımlarınızı bekler ilginiz için teşekkür ederiz.” dedi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.