DERHAL ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Başkanlığındaki CHP Esnaf Masası 40 milletvekili ile Kayseri’ye çıkarma yaptı. Heyet 2 gün boyunca ilçelere dağılarak esnaf,iş dünyası, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve sendikalar ile görüşmeler yapacak. Hazırlanan rapor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

DERHAL ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.11.2021
A+
A-

CHP KAYSERİ’YE ÇIKARMA YAPTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  Başkanlığındaki CHP Esnaf Masası 40 milletvekili ile Kayseri’ye çıkarma yaptı. Heyet 2 gün boyunca ilçelere dağılarak esnaf,iş dünyası, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve sendikalar ile görüşmeler yapacak. Hazırlanan rapor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

Ağbaba, beraberinde milletvekilleri, PM üyeleri ve CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ile birlikte programlara başlamadan önce düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

ATATÜRK ÜZERİNDEN BİLE ÜLKEYİ KUTUPLAŞTIRIYORLAR

Ağbaba, Erdoğan’ın 10 Kasım’da partileriyle ilgili açıklamasına sert tepki gösterdi. Ağbaba,  “Atatürk sadece bir siyasi partinin değil bu yurtta yaşayan herkesin ortak değeridir. Siyasetçilerin bu konu üzerinden ülkeyi kutuplaştırmaması lazım. Ama AKP Genel Başkanı 9’u 5 geçeden dakikalar sonra ilk yaptığı şey Atatürk’ün ‘iki büyük eserim vardır’ dediği eserlerden biri olan partiye ve onun genel başkanına saldırmak oldu. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk’ü övmesinden gayet memnunuz. Bizi eleştirenlerden Atatürk ile ilgili alacağımız bir ders yok.”dedi.

SENİN YEDİ FERİŞTAHIN GELSE CHP’NİN ÖNÜNDEN GEÇEBİLİR Mİ?

Ağbaba açıklamasının devamında Mehmet Barlas’ın darbe çağrısı yaptığını belirterek  “Son günlerde yazdığı yazılarla Darbeci Kenan Evren’i evinde ağırlayan darbenin çocuğu AKP yandaş besleme basınının başyazarlarından kimi zaman Özal’cı, kimi zaman Demirelci, Çillerci, Erbakancı en son Erdoğancı Mehmet Barlas partimizi tehdit etmiş. “CHP kapatılabilir seçimlere girmesi yasaklanmış olabilir” diyor. ‘150 kişilik milletvekilleri listesi hazırlayıp sürgüne gönderebiliriz’ diyor. Bu açıkça bir darbe çağrısıdır, demokrasiye saldırıdır. Bunu yapan da Tayyip Erdoğan’ın kalemşörüdür, AKP’nin sözcüsüdür. Senin yedi feriştahın gelse CHP’nin önünden geçebilir mi?” İfadelerini kullandı.

EDİSON , BİLSE BU KADAR ZAHMETE KATLANMAZDI

Ağbaba, açıklamasının devamında ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ağbaba, “AKP, dar gelirli vatandaşları çıkamadığı bir girdabın içine mahkûm etmiş durumda. Doğalgaz ısınmak, elektrik aydınlanmak, ev barınmak içindir. Bu keşifler yüz yıllar önce vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için keşfedildi. 2021 Türkiye’sinde asgari ücretli, 1800’lü yıllarında seviyesinde yaşıyor. Herhalde Edison tarihin en büyük icatlarından biri olan Ampulün, AKP’nin simgesi olacağını bilseydi, keşfetmek için bu kadar zahmete girmez, bir kez daha düşünürdü.”ifadelerini kullandı.

DERHAL ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ

Ağbaba açıklamasının sonunda “Derhal erken seçim çağrısı yapıyoruz. Türkiye’yi liyakat sahibi,devlet deneyimi olan, ailesinde şaibesi olmayan insanlar yönetmelidir.Millet İttifakı olarak ülkeyi yönetmeye talibiz” dedi. 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.