EYMEN BEBEK YARDIM BEKLİYOR

4 buçuk yaşındaki Melih Eymen Ceylan, SMA tip 2 hastası. Sağlığına kavuşabilmesi için tek şansı var. Dubai’ye gidip gerekliği tedaviyi alması gerekiyor. Tedavinin bedeli tam 27 milyon lira. Tedavi için sadece 8 aylık bir süresi bulunan Eymen bebek, yardım bekliyor.

EYMEN BEBEK YARDIM BEKLİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.05.2022
A+
A-

8 AY İÇERİSİNDE 27 MİLYON LİRA TOPLANMASI GEREK
4 buçuk yaşındaki Melih Eymen Ceylan, SMA  tip 2 hastası. Sağlığına kavuşabilmesi için tek şansı var. Dubai’ye gidip gerekliği tedaviyi alması gerekiyor. Tedavinin bedeli tam 27 milyon lira. Tedavi için sadece 8 aylık bir süresi bulunan Eymen bebek, yardım bekliyor.
Minik Eymen Kayseri’de ailesiyle yaşıyor. Yaklaşık 1 yıl önce ailesi onun ölümcül kas hastalığı olan SMA hastası olduğunu öğrendi. Anne Fatma Ceylan ve baba Osman Ceylan Eymen’in tedavisinin Dubai’de bilgisine ulaştı. Tedavinin bedeli tam 27 milyon lira. Valilik onaylı kampanya başlatıldı. 
Anne Fatma Ceylan, Eymen’in durumunu anlattı. Eymen’in tedaviye karşılık vermesi için 8 aylık bir süre zarfı olduğunu söyleyen anne Ceylan, tedavisi mümkünken bu tedaviden faydalanmak istediklerini belirtti.
Eymen’in tedavisi için gerekli olan para bulunursa tedavi yüzde 95 etkili olacak. Eymen’in annesi ve babası Kayseri’deki yetkililere ve iş adamlarına seslenerek yardım istedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.