HESAPLAR ALT ÜST

Kayseri OSB, 24 Haziran’da sandık başına gidecek. Yunus İmamoğlu ve yönetiminin istifa edip seçim kararı çıkmasının ardından santranç başladı. İmamoğlu ortada yokken adaylar ortaya çıktı. Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu adına adaylığını açıklayan Nihat Bozkurt, Mehmet Yalçın’ın listesine dahil oldu ve adaylıktan çekildi.

HESAPLAR ALT ÜST
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.06.2022
A+
A-

Kayseri OSB, 24 Haziran’da sandık başına gidecek. Yunus İmamoğlu ve yönetiminin istifa edip seçim kararı çıkmasının ardından santranç başladı. İmamoğlu ortada yokken adaylar ortaya çıktı.  Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu adına adaylığını açıklayan Nihat Bozkurt, Mehmet Yalçın’ın listesine dahil oldu ve adaylıktan çekildi.

MURAT YİBUR’DA NURSAÇAN’DAN AYRILDI

Görevden uzaklaştırılan ve yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıklayan Tahir Nursaçan’ın geçmişteki yönetiminde yer alan Murat Yibur’un durduğu yer de dikkat çekti. Nursaçan’ın listesine girmeyen Murat Yibur, Mehmet Yalçın’la poz paylaştı ve Yalçın’a destek verdiğini açık açık ilan etti.

LİSTELER BİRLEŞTİ

Listelerin birleştiğini ise başkan adayı Mehmet Yalçın duyurdu. Yalçın, “Sanayicilerimizden gelen birlik ve beraberlik talepleri doğrultusunda yaptığımız istişare toplantısı sonucunda Mehmet Yalçın ve Nihat Bozkurt listeleri Mehmet Yalçın Başkanlığında listelerin birleştirme kararı alınmıştır. Her şey Kayseri OSB için.” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NDAN SES YOK

Kayseri OSB’yi seçime götürmek için yollar arayan, seçim kararı öncesi aday olduğunu açıklayan ama istifa sonrası seçim kararının çıkmasının ardından ise Yunus İmamoğlu cephesi sessizliğe gömüldü. İmamoğlu şu ana kadar aday olup olmadığı konusunda bir açıklama yayınlamadı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.