KAMUDA SADECE SAGLIK ÇALIŞANLARI ŞİDDET GÖRMÜYOR

BÜRO MEMUR-SEN KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI TALİP ŞAHİN, SAĞLIK PERSONELİ İÇİN YAPILAN DÜZENLEMENİN TÜM KAMU PERSONELİNİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE GENİŞLETİLMESİ GEREKTİGİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI.

KAMUDA SADECE SAGLIK ÇALIŞANLARI ŞİDDET GÖRMÜYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.04.2022
A+
A-

Büro Memur-Sen  Kayseri Şube Başkanı Talip Şahin, sağlık personeli için yapılan düzenlemenin tüm kamu personelini kapsayacak şekilde genişletilmesi gerektiğine ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Şahin, “Adliye,  icra ,nüfus,  112 Acil Çağrı Merkezleri, vb kamusal hizmet sunan yerlerde görev yapan personel de sağlık personeli gibi şiddete ve hakarete maruz kalmaktadır. Bir diğer meslek gurubuna ayrıcalık tanınıp diğer meslek guruplarını ayrıştırmak ne kadar doğrudur ve nasıl bir devlet anlayışıdır.  Bu Kurumlarda çalışan memurlarımıza neden üvey evlat muamelesi yapılmaktadır.  Bunlar Devletimizin Memuru Değil midir?” diye sordu. 

“Sosyal Güvenlik Kurumunda Görev Yapan Denetçilerimiz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde Görev Yapan memurlarımız, İcraya Giden Memurlarımız Gülle Karşılanıp çikolata ikram ediliyor ’da bizim mi haberimiz yok” diyen Büro Memur-sen Şube Başkanı Talip ŞAHİN, Cezai İşlemleri uygulamak için  vatandaşla birebir ve sürekli dezavantajlı gruplara hizmet götüren Hizmet veren iş kolumuzdaki Adliye ,İcra ,Sgk , Nüfus ,Kaymakamlık ,112 Acil Çağrı ve göç İdaresi Müdürlüğünde görev yapan memurlarımız Devletimizden  hem maddi hem manevi yönden kendilerine nezaman sahip çıkılacağını merakla , umutla beklemektedir dedi.

MARİFET İLTİFATA TABİDİR. MÜŞTERİSİZ META ZAİDİR

“Kamuda bazı meslek grupları için yekten düzenleme yapmak, diğer meslek gruplarının üstünde tutmak kamusal hizmeti ayrıştırdığı gibi, çalışan personelin moral , motivasyonunu ve iş yerlerinde çalışma barışını bozarak hizmette verimlilik ve kalitenin düşmesine sebep olacaktır” diyen ŞAHİN,  “Yapılacak düzenlemeler; bir taraftan vatandaşın alacağı hizmet kalitesini korurken ,diğer taraftan görevini yapan memurların Kanun ,yönetmelik ve mevzuat çerçevesinde kamu çalışanlarının haklarını koruyacak düzenlemeler yapılmalıdır” dedi.

Şahin, “Çıkartılacak yasa  hem milleti hem kamu çalışanını korumalı vatandaşa hizmet götüren veya devletin kanuni yaptırımlarını hayata geçiren kamu görevlilerini de kapsamalıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.