KARAYEL, SURİYE’DE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

AK Parti Kayseri Milletvekili, Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Dr. İsmail Emrah Karayel, Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ve Yesevi Yardım Hareketi öncülüğünde, hayırseverlerin katkılarıyla, Suriye’de Molla Yakup köyünde yeniden eğitim ve öğretime hazır hale getirilen Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Ortaokulun açılışını gerçekleştirmek için Suriye’ye gitti.

KARAYEL, SURİYE’DE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.09.2021
A+
A-

AK Parti Kayseri Milletvekili, Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Dr. İsmail Emrah Karayel,  Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ve Yesevi Yardım Hareketi öncülüğünde, hayırseverlerin katkılarıyla, Suriye’de Molla Yakup köyünde yeniden eğitim ve öğretime hazır hale getirilen Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Ortaokulun açılışını gerçekleştirmek için Suriye’ye gitti.

Karayel, Kilis Çobanbey sınır kapısından Suriye’ye geçerek ilk olarak Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odasını ziyarette bulundu. Yakın zamanda faaliyete girecek olan Çobanbey Organize ve Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kilis Valisi  Recep Soytürk ile birlikte Çobanbey Yerel Meclisi’ni ziyaret ederek, Meclis Başkanı İsmet Abbas ile yerelde yapılan hizmetler ve ihtiyaçlar hakkında görüşmeler gerçekleştirirken Meclis Başkanı  İsmet Abbas’a misafirperverliği için teşekkür eden KARAYEL, Çobanbey Kalkım köyünde Yesevi Yardım Hareketi tarafından yapımı üstlenilen Nene Hatun Eğitim ve Kültür Merkezi’nin temel atma programına  iştirak etti.

Ayrıca, Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ile Yesevi Yardım Hareketi tarafından Molla Yakup köyünde yeniden eğitim ve öğretime hazır hale getirilen Necip Fazıl KISAKÜREK İlkokul ve Ortaokulu’nun açılışını da gerçekleştirdi.

Buradaki kardeşlerimize katkımız olması bizim için son derece önemli diyen KARAYEL,  Yesevi Yardım hareketi ve Kayseri MTTB’nin lokomotifliğinde gerçekleşen bu projelerin iki bölge arasında kardeşlik köprüsü kurması açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Yoğun ve verimli geçen bir programın ardından KARAYEL Suriye’den ayrıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.