KESADER’DEN SUNPA ORMAN ÜRÜNLERİNE PLAKET

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği, iş insanlarının başarısını görmezden gelmiyor. Kesader, bu kapsamda kendi alanında kente ekonomik değer katan Sunpa Orman Ürünlerine plaket takdim etti.

KESADER’DEN SUNPA ORMAN ÜRÜNLERİNE PLAKET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.01.2022
A+
A-

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği,  iş insanlarının başarısını görmezden gelmiyor. Kesader, bu kapsamda kendi alanında  kente ekonomik değer katan Sunpa Orman Ürünlerine plaket takdim etti.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, başarılı iş insanlarına plaket takdim ediyor. Kesader bu kez başarısından dolayı Sonpa Orman Ürünlerini tebrik etti.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, aynı zamanda dernek üyesi de olan Sunpa Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet MIHÇI’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kesader Başkanı Erçalık, Sunpa Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet MIHÇI’ya teşekkür plakete verdi.

Plakete ilişkin bir açıklama yapan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, “Kayseri’mizin seçkin iş insanlarından, derneğimiz üyesi, Sunpa Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet MIHÇI’YA, Türkiye genelinde mobilya sektöründe tedarik zincirleri ile yapmış olduğu desteğinden dolayı plaket takdim edildi.Sunpa Orman ürünleri 2000 yılında kurulmuş olup, Türkiye genelinde mobilya sektöründe hizmet etmektedir.Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği olarak başarılı çalışmalarının devamını dileriz.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.