KİMMİŞ BU 5’Lİ ÇETE BİZ DE ÖĞRENELİM

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2021 yılı Kayseri yatırımlarını düzenlenen bir toplantı ile anlattı.Özhaseki, toplantının soru cevap kısmında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın “5’li Çete” göndermesine de yanıt verdi.

KİMMİŞ BU 5’Lİ ÇETE BİZ DE ÖĞRENELİM
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.01.2022
A+
A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2021 yılı Kayseri yatırımlarını düzenlenen bir toplantı ile anlattı.Özhaseki, toplantının  soru cevap kısmında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın “5’li Çete” göndermesine de yanıt verdi.

Milletvekili Arık’ın dilekçe ile savcılığa başvurması gerektiğini belirten Özhaseki, “Benim buradan milletvekili arkadaşıma bir duyurum var. Anında dilekçeleri hazırlasın,  Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etsin. Bağımsız mahkemeler çalışıyor. Eski Moğoltay’ların  dönemindeki hukuk yok şimdi. İstedikleri gibi yönlendirdikleri ve baskı yaptıkları hakimler ve savcılık yok şimdi. Bağımsız adamlar, çalışan namuslu hakimler var. Onlara 5’li çetenin adını versin, ne iş yaptıklarını yazsın. Bir an önce de savcılar harekete geçsin. Bakalım neymiş bizler de görelim. Kimmiş bunlar onları da anlayalım.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.