MUHTARLARI İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Önceki Dönem Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Develi mahallesi muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı. Aksu, “Amacımız ilçemizde birlik ve beraberliği artırmak ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmak” dedi.

MUHTARLARI İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2022
A+
A-

AKSU: AMACIMIZ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTIRMAK

Önceki Dönem Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Develi  mahallesi muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı. Aksu, “Amacımız ilçemizde birlik ve beraberliği artırmak ve ilçemizin gelişimine katkıda bulunmak” dedi.

Önceki Dönem Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, geleneksel iftar yemeği buluşmasını bu sene de gerçekleştirdi. Aksu, Develi ilçesinin 75 mahalle muhtarını iftar yemeğinde buluşturdu. İftara Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de katıldı.

İftarın ardından muhtarlara seslenen Önceki Dönem Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, “Bu sene de geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğini gerçekleştirdik. İftar soframızda ilçemizin muhtarlarını ağırladık. Muhtarlarımızla hasbihal ettik. Amacımız burada birlik ve beraberliği artırmak.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.