MÜSİAD’DAN MUHTEŞEM TÖREN

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Kayseri 30’uncu Kuruluş Yıldönümü, 25’inci Genel Kurul ve Başarı Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, diğer protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

MÜSİAD’DAN MUHTEŞEM TÖREN
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.01.2023
A+
A-

30. YIL KUTLANDI, BAŞARILI İŞ İNSANLARINA ÖDÜLLER VERİLDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Kayseri 30’uncu Kuruluş Yıldönümü, 25’inci Genel Kurul ve Başarı Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, diğer protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Törende çeşitli dallarda ödüller verildi. Milli Savunmanın Gücü ödülü Bakan Hulusi Akar’a, Turizmin Gücü ödülü Vali Gökmen Çiçek’e, Yerel Yönetimin Gücü ödülü Mehmet Özhaseki’ye, Türkiye Yüzyılının Gücü TOGG özel ödülü TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Hayırseverin Gücü ödülü Osman Ulubaş’a Ticaretin Gücü ödülü Ömer Gülsoy’a, İhracatın Gücü ödülü Saffet Arslan’a, Üretimin Gücü ödülü Erciyes Anadolu Holding adına Ceo Yardımcısı Murat Aksu’ya, Arge’nin Gücü ödülü Turkuaz Arge’nin kurucusu Abidin Özkaya’ya, Sosyal Sorumluluğun Gücü ödülü Ahmet Seferoğlu’na, Markanın Gücü ödülü Necmettin Baktır’a, Kültür ve Sanatın Gücü ödülü Mehmet Bozdağ’a, Akademinin Gücü ödülü MÜSİAD Kayseri Gönül Üyesi ve Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derviş Karaboğa’ya, Basının Gücü ödülüne Veli Altınkaya adına Kübra Altınkaya’ya, Girişimcinin Gücü ödülü Kültepe yatırırıma takdim edilmek üzere Kültepe Yatırım Yönetim Başkanı İbrahim Ulukaya’ya, Kadın Girişimci ödülü Kadın Kooperatifi Başkanı Nejla Sonay’a takdim edildi.

EN SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLENE KADAR

Ödüllerin verilmesinin ardından konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar artarak devam edeceğini kaydederek; “Artık eski Türkiye yok, Türkiye Yüzyılı’ndayız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, talimatları doğrultusunda asil milletimizin savunması ve güvenliği için Mehmetçik gece, gündüz demeden, dağda, bayırda, yurt içinde, yurt dışında, çok zor hava koşullarında, arazi şartlarında gözünü kırpmadan, gerektiğinde canını feda etmek suretiyle büyük bir mücadele içindeyiz. İnşallah en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek ” dedi.

KURAN YAKAN ŞEREFSİZLERE KARŞI TÜRKİYE VAR

Batıda özgürlükten, insan haklarından bahsedenlerin açık bir şekilde milyarlarca insanın inancına karşı hakaretlere suskun kaldığını belirten Akar, “Türkiye, Türk Silahlı Kuvvetleri kimse için bir tehdit değil. Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri güçlü, güvenilir, etkin bir müttefiktir. Herkesin bunu böyle bilmesi lazım. Kimseye karşı bir tavrımız yok. Türkiye’nin geldiği noktada aldığı pozisyonu herkesin görmesi lazım. Tahıl koridoru taşıyan Türkiye, Ukrayna-Rusya arasındaki savaşta esir değişimi yapan Türkiye. Buna benzer birçok konuda Türkiye gerçekten söz sahibi. Alçakça yapılan eylemlere karşı, haince yapılan eylemlere karşı, ahlaksızlara karşı, Kur’an yakan şerefsizlere karşı Türkiye var. ” dedi.

ÇATLASALAR DA, PATLASALAR DA KIZILELMA’YI UÇURACAĞIZ

Yakın bir zamana kadar kullanılan silahların ithal olduğunu, şuanda bütün silahları, mühimmatları yapacak hale gelindiğini ifade eden Bakan Akar, “Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, verdiği ilhamla şuanda çok şükür bütün hafif silahlarımızı ardından fırtına obüslerimizi yapıyoruz, İHA’ları, SİHA’ları, Kızılelma’yı, silahlı helikopterlerimizi, her çeşit mühimmatımızı kendi kendimize yapacak hale geldik. Çatlasalar da, patlasalar da uçağımızı da yapacağız, motorumuzu da yapacağız, füzemizi de yapacağız, Kızılelmayı da uçuracağız” dedi.

FERHAT AKMERMER GÜVEN TAZELEDİ

Öte yandan MÜSİAD Kayseri Şubesi’nde yapılan genel kurulda da mevcut başkan Ferhat Akmermer, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.