O İHALE İPTAL EDİLDİ

Havalimanı Müdürlüğünün 24 Ocak 2019’da yaptığı ‘Taksi Hizmetleri kiralama ihalesi’ Erkilet Taksiciler Birliği üyelerinin konuyu mahkemeye taşıması ile sonuçlanmıştı. Ankara 7’nci İdare Mahkemesi, Erkilet Taksiciler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi üyelerinin başvurusunu haklı buldu ve ihaleyi iptal etti. Verilen mahkeme kararına göre ‘Taksi Hizmetleri kiralama ihalesi’ 30 gün içinde yeniden yapılmak zorunda.

O İHALE İPTAL EDİLDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.12.2021
A+
A-

HAVAALANI TAKSİ İHALESİ 30 GÜN İÇİNDE YENİDEN YAPILACAK
Havalimanı Müdürlüğünün 24 Ocak 2019’da yaptığı ‘Taksi Hizmetleri kiralama ihalesi’  Erkilet Taksiciler Birliği üyelerinin konuyu mahkemeye taşıması ile sonuçlanmıştı. Ankara 7’nci İdare Mahkemesi,  Erkilet Taksiciler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi üyelerinin başvurusunu haklı buldu ve ihaleyi iptal etti. Verilen mahkeme kararına göre ‘Taksi Hizmetleri kiralama ihalesi’   30 gün içinde yeniden yapılmak zorunda.
S.S Erkilet Taksiciler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi üyeleri, yeterli koşul da rekabet ortamı sağlanmadığı ve kurumun zarar uğratıldığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Davayı gören Ankara 7’nci İdare Mahkemesi yeni bir karar açıkladı. Ankara 7’nci İdare Mahkemesi,  Erkilet Taksiciler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi üyelerinin başvurusunu haklı buldu.  Mahkeme, söz konusu kararın “belirsizlik” doğuracağını ifade etti.  Mahkeme heyeti, yeniden ihaleye çıkılması yönünde oy birliği ile karar verdi. Erkilet Taksiciler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi üyeleri adına konuşan Nejmettin Karaoğlan, süreci takip edeceklerini ve ihaleye de gireceklerini belirtti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.