ŞEHİR DEMEK KOCASİNAN DEMEK

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’ye gelen misafirlerin kente Kocasinan’dan girdiğini hatırlattı. Kent hakkında ilk Kocasinan ilçesinin insanlarda fikir oluşturduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Şehir demek, Kocasinan demek” dedi.

ŞEHİR DEMEK KOCASİNAN DEMEK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.09.2021
A+
A-

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’ye gelen misafirlerin kente Kocasinan’dan girdiğini hatırlattı. Kent hakkında ilk Kocasinan ilçesinin insanlarda fikir oluşturduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Şehir demek, Kocasinan demek” dedi.

TV1’E KONUŞTU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur’un hazırlayın sunduğu ve Haber Müdürümüz İsmail Şahin’in de soruları ile katkı sunduğu ‘1.Gün’ programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Çolakbayrakadar, canlı yayında Kocasinan Belediyesinin hizmetlerini anlattı.

ŞEHİR DEMEK, KOCASİNAN DEMEK

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı anlatırken Kayseri’ye gelenlerin kente Kocasinan’dan girdiği belirterek iddialı bir cümle kurdu. Çolakbayrakdar,  “Şimdi şehir demek, Kocasinan demek desem iddialı mı konuşmuş olurum? O pencereden baktığımız zaman. Hava yolları, demir yolları, kara yolları. Ulaşım ağı Kocasinan’da. Devlet hastanesi, şehir hastanesi, özel hastanelerin çoğunluğunun olduğu bölge, deniz yolları da var Yamula Barajı. Diğer taraftan kamu yapıları vilayet, büyükşehir belediyesi, emniyet işte farklı farklı il müdürlüklerinin olduğu yer Kocasinan bölgesi. Adliye ve bölge adliye mahkemesi bizim bölgemizde, böylece büyükçe bir alan. Tabiki bu bölgelerin farklı farklı beklentileri var. İnsanların buralardan hizmet almaları için ihtiyaçları var, şükür Allah’a biz bu noktadan dolayı gayet memnunuz” dedi.

BİR İL BELEDİYESİ GİBİYİZ

Çolakbayrakdar, “Arazimizin büyük olması geniş olması belki yükümüzü artırıyor.  Belki ihtiyaçları karşılama noktasında çok daha fazla çalışmamızı gerektiriyor ama biz bundan dolayı memnunuz bu tempodan dolayı memnunuz. Baktığımız zaman bir il belediyesi gibi kırsalı ve merkezi bünyesinde barındıran, şehir merkezinde de farklı birimleri olan farklı bölgeleri olan, farklı çalışmaları olan bir yerleşim içerisindeyiz. Bir yanda bakıyorsunuz yeni imarlaşan bir yer bir yanda bakıyorsunuz imarlaşması tamamlanmış bir bölge, bir yanda bakıyorsunuz kentsel dönüşüme ihtiyacı olan bir bölge, bir yanda da yenilenme süreci devam eden bölgeler. Bunların hepsi Kocasinan içerisinde var.” şeklinde konuştu.

HER TARAFA FARKLI ZİHİN YORUYORUZ

Çolakbayrakdar, “Rutin bir iş yapsak, imarlaşması bitmiş her tarafı tamam yol kaldırım park bahçe bakımı temizliği dediğimiz zaman, gündelik bir iş olur, bizim bölgemizde olan bu farklılık her tarafta farklı bir zihin yormayı gerektiriyor. Hele hele de yeni yapılacak yerler olduğu zaman, bura bize de, daha fazlaca bir yapılan işlerin geleceğe kalacağı heyecanı ile hassasiyet oluşturuyor. Yani bizden sonraki insanlara bir şey bırakacaksınız.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.