SURİYELİLER SORUNU KANGREN HALİNE GELDİ!

Son günlerde Türkiye’de gündem olan mülteci sorununa bir eleştiri de İyi Parti İl başkanı Sebati Ataman’dan geldi. Ataman “Türkiye yol geçen hanı, sınırların kevgiri değil!” dedi.

SURİYELİLER SORUNU KANGREN HALİNE GELDİ!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.07.2021
A+
A-

Son günlerde Türkiye’de gündem olan mülteci sorununa bir eleştiri de İyi Parti İl başkanı Sebati Ataman’dan geldi.  Ataman “Türkiye yol geçen hanı, sınırların kevgiri değil!” dedi.

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman beraberinde Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Gurup Başkanvekili Kazım Yücel ve Protokol Müdürü Yavuz Yıldız’la birlikte Tv1’e bir ziyaret gerçekleştirdi. İyi Parti heyeti bir süre Genel Yayın Yönetmenimiz Doğan Havur ve Haber Müdürümüz İsmail Şahin ile görüştü.

Ziyaretin sonunda bir açıklamada bulunan İyi Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, mülteciler konusuna değindi. Ataman, “Şu an bilinenden çok daha fazla Suriyeli ülkemizde ikamet etmekte. Hatta bazı şehirlerimizde Türk nüfusundan fazla Suriyeli var.” diyerek mülteci sorununa tepki gösterdi.

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman mülteci sorununa karşın ne gibi önlemler alınabileceğini de açıkladı. Ataman, “Geri dönüşleriyle alakalı bir planlama yapılması şart, aksi takdirde önü alınamaz.” dedi.

ATAMAN: İŞSİZLİĞİ KÖTÜ ETKİLİYORLAR!

İşsizlik ve mültecilerin kayıt dışı çalıştırılması hakkında da eleştirilerde bulunan Ataman “Kolay işçi olarak görülen Suriyeliler işsizliği kötü etkiliyor. Şu an sanayiyi iyileştiriyor diyenler kendi iş yerlerinde kaç Suriyeli çalıştırıyorlar söylesinler.” dedi.

Öte yandan İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Kurban Bayramında bir kaza geçirdi. Bir aracın çarpması sonucu İl Başkanı Ataman’ın kolu kırıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.