TV1 JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ ALDI

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri” ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ödüllü Medya Yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmanın ‘Jüri Özel Ödülünü’ ise Televizyonumuz çalışanlarından Şahin Morkoç aldı. Morkoç’un ödülünü İş İnsanı Süleyman Çetinsaya verdi.

TV1 JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ ALDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.05.2022
A+
A-

ŞAHİN MORKOÇ’UN HABERİ ÖZEL ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Erciyes Üniversitesi  İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri” ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti  tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ödüllü Medya Yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmanın  ‘Jüri Özel Ödülünü’ ise Televizyonumuz  çalışanlarından Şahin Morkoç aldı. Morkoç’un ödülünü İş İnsanı Süleyman Çetinsaya verdi.

Erciyes Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl Başkanları,  İş İnsanı Süleyman Çetinsaya, akademisyenler, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Hayırsever İş İnsanı Süleyman Çetinsaya yaptığı konuşmasında ödül alanları tebrik ederek yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında yarışmayı düzenleme amaçlarının şehrin medya çalışanlarını ve geleceğin genç iletişimcileri olacak olan öğrencileri bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Törende ödül alan yarışmacıları da kutlayan Rektör Çalış, “ Şehir ve Medya, Çevre teması ile gerçekleştirilen Süleyman Çetinsaya Medya Ödüllerinde bu yıl Görsel – İşitsel Medya Kategorisinde Kültür Sanat Programı, Eğitim Programı, Haber Programı Yazılı ve Dijital Medya Kategorisinde ise Araştırma-İnceleme, Söyleşi, Fotoğraf olmak üzere 2 ana kategori 6 alt dala toplam 35 başvuru yapılmıştır. Toplamda jüri özel ödülü ile 7 ödül verilecek olan yarışmaya katılan tüm yarışmacılarımıza Erciyes Üniversitesi olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında şehirlerin gelişmesinde basının önemine dikkat çekti.

Etkinliğin son konuşmacısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ise “Milletimizin ortak sesi kabul ettiğimiz, ahlaklı, vicdanlı, ilkeli ve milli duruşu ile basın camiamızın yürüttüğü tüm çalışmalar hem şehrimiz hem de ülkemiz açısından büyük öneme sahiptir” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Üniversite “Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri” ile KGC “2021 Ödüllü Medya Yarışması” sonucunda ödül almaya hak kazananlara ödülleri takdim edildi.

Yarışmanın ‘Jüri Özel Ödülünü’ TV1 kameramanlarından Şahin Morkoç aldı. Morkoç, ‘Çevreci Belediye ve Çevreci Araç’ haberinin ödülünü İş İnsanı Süleyman Çetinsaya’dan aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.