UÇAR AİLESİNİN EMANETİNİ GAZETECİ MURAT GÜRBÜZLER TESLİM ETTİ

Gazeteci Murat Gürbüzler’in gündeme taşıdığı akülü araç talebi karşılık buldu. Sol ayağı sağlık sorunları ile kesilen Orhan Nalbant’a Avustralya’da bulunan hayırsever Yener Uçar ve eş Züleyha Uçar’ın destekleri 3 tekerlekli sıfır son model akülü araç teslim edildi. Yeni hayırseverler Orhan Nalbant’ın kurbanlığını da satın alıp, 6 aylık mutfak masrafını da üstlendi.

UÇAR AİLESİNİN EMANETİNİ GAZETECİ MURAT GÜRBÜZLER TESLİM ETTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.07.2022
A+
A-

HAYIRSEVERLERDEN 25. AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ

Gazeteci Murat Gürbüzler’in gündeme taşıdığı akülü araç talebi karşılık buldu. Sol ayağı sağlık sorunları ile kesilen Orhan Nalbant’a Avustralya’da bulunan hayırsever Yener Uçar ve eş Züleyha Uçar’ın destekleri 3 tekerlekli sıfır son model akülü araç teslim edildi. Yeni hayırseverler  Orhan Nalbant’ın kurbanlığını da satın alıp, 6 aylık mutfak masrafını da üstlendi.

Tomarza Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürbüzler, Tomarza-Yavuzselim Mahallesinde ikamet eden bir ayağı diz kapağı üzerinden kesilen Orhan Nalbant için akülü araç talebinde bulunmuştu. Haberi paylaşır-paylaşmaz yaklaşık 1 saat içerinde 14 bin km uzaklıkta bulunan Yener Uçar, Orhan Nalbant’a ulaşarak akülü aracı alacağını taahhüt etti. İnternet üzerinde 3 tekerlekli akülü araç satın alarak akülü aracı Tomarza Muhabiri Murat Gürbüzler’in adresine gönderdi. Akülü araç, Murat Gürbüzler tarafından Orhan Nalbant’a teslim edildi.

Aynı zamanda Hayırsever Yener Uçar ve eşi  Zeliha Uçar hem kendilerini hem de çevrelerinde bulunan eş, dost ve akrabalarından topladıkları paraları ise Orhan Nalbant’ın şahsi hesabına göndererek bu sene kurban kesmesini ve geriye kalan para ile 5-6 ay mutfak masraflarını karşıladılar.

Tomarza Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürbüzler, “Bizlerin vesilesiyle bu gün 25. Akülü aracımızı Hayırseverlerimizin destekleri ile Tomarzalı Engelli kardeşimize vermenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün yardım elini 14 bin km uzaklıkta Avustralya’da bulunan Uçar ailesi başta olmak üzere Orhan Ağabeyimize bayram öncesi çifte bayram heyecanını yaşamasına vesile olan herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.