ÜLKEMİZDE SIĞINMACI DURUMUNA DÜŞECEĞİZ

oynamayın. Davet sahipleri birer Suriyeli aileye gidecekleri güne kadar ev sahipliği yapsın. Saldım çayıra, mevlam kayıra olmasın” dedi.

ÜLKEMİZDE SIĞINMACI DURUMUNA DÜŞECEĞİZ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.07.2021
A+
A-

KAZIM YÜCEL’DEN MÜLTECİ POLİTİKASINA TEPKİ
AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin “Suriyeliler sanayiyi ayakta tutuyor” açıklamasına tepki gösteren İyi Partili Kazım Yücel, “Bir çıkmaza girdiniz. Bizim aklımızla oynamayın. Davet sahipleri birer Suriyeli aileye gidecekleri güne kadar ev sahipliği yapsın. Saldım çayıra, mevlam kayıra olmasın” dedi.
Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Kazım Yücel, Bizler ülkemizde sığınmacı durumuna düşmeden.  Beklentimiz, Suriyeli sığınmacılar için Avrupa birliğinden taahhüt edilen 6 milyar euro mu ? Bu işe sebep unutmayın ki  AKP hükümeti ve belediyeleri. Gitsinler diye bir talimatla Avrupa sınırlarına bir gecede otobüsleri seferber etmiştiniz, hem de ücretsiz.Sizde o gün, bu günkü biz gibi düşünüyordunuz! Sonra ne oldu? Bir talimat üzerine göndermeyeceğiz dediniz ve Suriyeliler öz evlat oldu. Bir duyuyorsunuz vatandaşlık hakkı verilecek, bir bakıyorsunuz Suriyeli vatandaşların iş gücü bizim sanayimizi ayakta tutuyor oluyor. Hem de  ülkemde bunca işsizimiz varken. Bir ileri iki geri. Savaş bitti Suriye’de. Ya giderler  ya da gönderin artık. Gitmiyorlarsa SU fiyatlarını, TEMİZLİK vergilerini Suriyeliler için en az 3 katına çıkarın. Nasılsa bizim sanayimizi ayakta tutuyorlar! Kısacası bir çıkmaza girdiniz, aklımızla oynamayın. Yada davet sahipleri kimlerse birer Suriyeli aileye ev sahipliği yapsın, ama gidecekleri güne kadar. SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA olmasın.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.