VALİ ÇİÇEK GÖREVE BAŞLADI

Valiler Kararnamesi ile Kayseri’ye Atanan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, bugün itibari ile kayseri’de göreve başladı. Vali Çiçek’i Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere şehrin protokolü karşıladı.

VALİ ÇİÇEK GÖREVE BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.05.2022
A+
A-

YENİ ATANAN VALİ PROTOKOL TARAFINDAN KARŞILANDI

Valiler Kararnamesi ile Kayseri’ye Atanan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, bugün itibari ile kayseri’de göreve başladı. Vali Çiçek’i  Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere şehrin protokolü karşıladı.

Kayseri’ye atanan Vali Gökmen Çiçek göreve başladı.Valiler kararnamesi ile Afyon Karahisar valiliğinden Kayseri’ valiliğine atanan Gökmen Çiçek için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere şehir protokolü katıldı. Valilik önünde düzenlenen törenin ardından kürsüde bir açıklama yapan yeni Vali Gökmen Çiçek, “Bu gün itibari ile görevime başlamış bulunmaktayım. Kayseri gibi bir şehirde görev yapmanın onuru içerisindeyim” dedi.

Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Vali Çiçek, beklenen Afyon ve Kayseri arasındaki sucuk pastırma sorusunu da cevapladı. Esprili bir dille cevap veren Vali Çiçek, “Bu soruya Afyon Valisi olduğum zamanda iyi ki de cevap vermedim. Şimdide cevap vermeyim” açıklamasında bulundu.

Daha sonra makam koltuğuna geçen Vali Çiçek görevine başladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.