YÜREĞİ YETİYORSA KARŞIMA ADAY OLSUN

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan hakkında çıkan iddialara Tv1’de yanıt verdi. Kendisine yönelik iddialarda bulunanlara ‘Aynaya bak’ diye göndermelerde bulunan Nursaçan, önceki dönem OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü’ye de sert göndermelerde bulundu. Nursaçan, ” Önceki başkan yüreği yetiyorsa çıkacak, ben OSB’ye adayım diyecek.Bende OSB’yi seçime götüreceğim.” dedi.

YÜREĞİ YETİYORSA KARŞIMA ADAY OLSUN
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.08.2021
A+
A-

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan hakkında çıkan iddialara Tv1’de yanıt verdi. Kendisine yönelik iddialarda bulunanlara ‘Aynaya bak’ diye göndermelerde bulunan Nursaçan, önceki dönem OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü’ye de sert göndermelerde bulundu. Nursaçan, ” Önceki başkan yüreği yetiyorsa çıkacak, ben OSB’ye adayım diyecek.Bende OSB’yi seçime götüreceğim.” dedi.

TV1’E KONUŞTU

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan,  Televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur’un hazırlayıp sunduğu ve Haber Müdürümüz İsmail Şahin’in de soruları ile katıldığı 1.Gün Programında hakkındaki iddialara  yanıt verdi.

UTANMAZ ADAM

İddialara yanıt veren Nursaçan’ın hedefinde önceki dönem OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü vardı. Müfettişlerin her iddiayı didik didik ettiğini belirten Nursaçan, hala iddiaları sürdüren Hasyüncü’ye tepki gösterdi. Tahir Nursaçan, “Ya sen 5 defa bir kuruma müfettiş getiriyorsun hala soru soruyorsun. Vay utanmaz adam bir aynaya bak. Bir aynaya bak şu aldığın arsaları, etrafına peşkeş çektiğin arsaları, onları bir anlat demi. Taşıdığın trafo merkezinin hesabını ver bak ben buradan açıkça söylüyorum. Sen nasıl arsayı kendine verdikten sonra DM1 organize sanayide 5 tane ana dağıtım merkezi var. Ağar bir yapı bu onu nasıl taşıdın oraya? Soruyoruz, onlara soru sorulmaz dokunulmaz.” dedi.

Geçmişte Hacılar OSB ile Kayseri OSB’nin birleşmesinde yaşanan olaylara değinen Hasyüncü, “2. parça 100 bin metrekare Kayseri OSB  ile Hacılar OSB birleşimde ham tarlayı parsele dönüştürmüşler, 35 bin metrekareye dokunmamışlar sizin dokunulmazlığınız var, hacılar OSB’den tüm sanayiden yüzde 35 arsalar düşülürken alt yapı katılım bedelleri alınırken, bir tane zengin firmaya ‘senden almayacağız’ demişler. Onun da mahkemesini açtık, rahatsızlıklarının bir tarafı da odur. Bu nasıl olacak? İşte özgürlük ve güç, kontrolsüz güç böyledir. Bizi isteyen mahkemeye veriyor, isteyen müfettiş gönderiyor. Biz aslanlar gibi yaptığımız işin arkasındayız” şeklinde konuştu.

SENİN GÜCÜN BİZİM ALLAHIMIZ VAR

Göndermelerine devam eden Başkan Nursaçan, “Ya siz kanun koyucu musunuz arkadaş bu memlekette? Tabi canım öbür sanayicinin hakkı, hukuk anlatıyor ya bana şimdi. Sen bu hakkı hukuku nasıl anlatacaksın. Ama senin gücün var. Ama bizimde Allah’ımız var devletimiz var sanayicimiz var kardeşim. Benim icazet aldığım tek kurum sanayicimiz, Allah hepsinden razı olsun. O haddini bilmeyenlere şunu söylemek buradan da boynumuzun borcu, lütfen aynaya dönüp bakın, kendinizi görürsünüz.” dedi.

KİMSENİN SEÇME VE SEÇİLME HAKKI YOKTU

OSB’nin genel kurullarına da değinen Nursaçan, “Biz birilerinin gölgesinde seçilmedik. İşte bizden önce Organize aday olma şansı var mıydı seçimlerde?  Kimsenin seçme seçilme hakkı yoktu. Kayseri Organize Sanayi bölgesine seçme ve seçilme hakkı bizimle geldi” ifadelerini kullandı.

UTANMAZLIĞIN BU KADARI OLMAZ

Nursaçan, babası Necmettin Nursaçan üzerinden verilen yanıta da değindi. Nursaçan, “Haramdı helaldi, en son konuşacak kişi sensin haramda helalde, herkes herkesi tanıyor. Utanmazlığın aymazlığın yüzsüzlüğün bu kadarı olmaz, anlatabildim mi?” dedi.

HODRİ MEYDAN

Önceki dönem OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü’ye göndermelerde bulunan Nursaçan, hodri meydan çağrısı da yaptı. Nursaçan, “Önceki başkan yüreği yetiyorsa çıkacak. Ben OSB’ye adayım diyecek, adayım. Bende OSB’yi ne yapacam, seçime götüreceğim. Yüreği yetiyorsa buyursun buradan, hodri meydan. Tabi seçim tarihini hemen yönetim kurulundan alacağım belli edeceğim hiç gecikmeyeceğim. Yüreği yetiyorsa OSB’ye kendisi aday olacak başkası değil. Kendisine çağrım o, yüreği yetiyorsa OSB’yi en kısa zamanda seçime götüreceğim” dedi.

BU KADAR AYMAZLIĞA GEREK YOK

Nursaçan, “Bu kadar aymazlığa gerek yok. 11 megawatı çık bir anlat, doğa bilimlerini bir anlat, ondan sonrada adaysan çık ben adayım de, hemen hemen kamuoyu önünde net, ben Organize Sanayi Bölgesi’ni seçime götüreceğim. Yoksa arkadan dolan. Senin babanı da herkes tanıyor bende onu mu anlatayım şimdi. Ölmüş Allah rahmet eylesin, adamın hakkında konuşalım mı şimdi gerek var mı?  O zaman biraz adabını öğren ya, daha fazla açtırma bizi.” dedi.

BU ŞEHİR 3 KİŞİNİN 5 KİŞİNİN ŞEHRİ DEĞİL

Nursaçan, “Bu şehir 3 kişinin 5 kişinin şehri değil, bu şehir 1 buçuk milyon Kayseri halkının şehridir. Bu şehrin demokrasiden de vazgeçişi olmaz, sorumlularda ilgililerde hizmetini yapar, ama sen oturdun, biz istemezsek yapmayız insanları bide bölmeyeceksin. Bu memleketin bölünmeye ihtiyacı yok bu memleketin birleşmeye ihtiyacı var” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.