AVUKAT TAHİR KESKİNKILIÇ TECRÜBESİNİ PAYLAŞTI

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrenci kulüplerinden Nizam ve Adalet Kulübünün düzenlendiği ve Kılıçkaya Hukuk Bürosu’nun ev sahipliği yaptığı ‘’ Kurumsal Avukatlık’’ konulu konferansta hukuk fakültesi öğrencileri ile Kılıçkaya Hukuk Bürosu ekibi bir araya geldi. Yapılan konferansta Av. Tahir Keskinkılıç, Av. Muzaffer Şenen ve SMMM S. Deniz Arsav, öğrencilere kurumsal avukatlık organizasyonu hakkında deneyimlerini aktardı ve bilgi paylaşımında bulundu.

AVUKAT TAHİR KESKİNKILIÇ TECRÜBESİNİ PAYLAŞTI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.10.2021
A+
A-

‘KURUMSAL AVUKATLIK’ KONUSUNDA KONFERANS VERDİ
Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrenci kulüplerinden Nizam ve Adalet Kulübünün düzenlendiği ve Kılıçkaya Hukuk Bürosu’nun ev sahipliği yaptığı  ‘’ Kurumsal Avukatlık’’ konulu konferansta hukuk fakültesi öğrencileri ile Kılıçkaya Hukuk Bürosu ekibi bir araya geldi. Yapılan konferansta Av. Tahir Keskinkılıç, Av. Muzaffer Şenen ve SMMM S. Deniz Arsav, öğrencilere kurumsal avukatlık organizasyonu hakkında deneyimlerini aktardı ve bilgi paylaşımında bulundu.
SMMM S. Deniz Arsav yaptığı açılış konuşmasının ardından hukuk muhasebesi ve Kılıçkaya Hukuk Bürosu’nun çalışma yapısından bahsetti. Kılıçkaya Hukuk Bürosu’nun kuruluşu ve günümüze kadar gelişi sürecindeki kurumsallaşma süreçleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Av. Muzaffer Şenen yaptığı sunum ve konuşması ile hukuk fakültesi öğrencilerinin avukatlık mesleğine başlaması sürecindeki yol haritası, hukuk fakültesi eğitimi, yasal staj dönemi ve ülkemizdeki avukatlık çalışma tipleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Uzmanlık alanı olan uluslararası ticaret ve sözleşmeler hukuku kapsamında öğrencilere teknik anlatım yapan Av. Muzaffer Şenen, akabinde yurtdışı çalışma deneyimlerinden bahsederek uluslararası ve yurtdışında avukatlık mesleğini icra etmek isteyen hukukçulara tavsiyelerde bulundu.
Av. Tahir Keskinkılıç yaptığı konuşmada, öğrencilere kariyer sürecini ve kurucusu olduğu Kılıçkaya Hukuk Bürosu’nun kuruluş sürecinden günümüze kadar olan tarihçesi hakkında ayrıntılı anlatımda bulundu. Akabinde öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için yapmaları gereken faaliyetler hakkında tavsiyelerde bulundu. Günümüzde hukukçuların ve hukuk fakültelerinin karşılaştığı sorunları ele alarak bu sorunların çözümü için gerekli olan adımları değerlendirdi.Avukatlık mesleğindeki tecrübelerini genç hukukçulara aktaran Av. Tahir Keskinkılıç öğrencilere iyi birer hukukçu olmak için yol gösterici öğütler verdi. Kayseri’de ve Türkiye’de avukatlık mesleğinin geldiği pozisyonu değerlendirerek, gelecekte mesleğin bulunacağı konum ve bu konumda meslekte başarılı olmak için gerekli nitelikler hakkında açıklayıcı bilgilendirmeler yaptı.
Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi ve Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin soruları konuşmacılar tarafından cevaplandı.Yapılan konuşmalar ve plaket takdiminden sonra öğrenciler; ofis ekibi ile kokteyl sürecinde daha yakından sohbet etme ve sorularını iletme fırsatı buldular.
Kılıçkaya Hukuk Bürosu
2004 Yılında Tahir Keskinkılıç öncülüğünde kurulan Kılıçkaya Hukuk Bürosu; ekip çalışmasını ön plana çıkaran disiplinli anlayış ve tecrübeli kadrosu ile kısa sürede Türkiye’nin en saygın hukuk bürolarından biri haline gelmiştir.
Kayseri ili Gelir Vergisi sıralamasında kuruluşunun 7.yılından itibaren her yıl ilk 50 de yer alarak vergi rekortmenleri arasında olan Kılıçkaya Hukuk Bürosu, Turkish-Time dergisinin Türkiye genelinde yaptığı bağımsız araştırmada  Türkiye’nin en çok vergi ödeyen hukuk büroları içinde 49. sırada yer almanın haklı gururunu yaşamıştır. Kılıçkaya Hukuk Bürosu Kayseri başta olmak üzere yerelden globale doğru genişleyerek çeşitli illerde oluşturduğu çözüm ortaklıkları ve akademisyenlerden oluşan danışma kadrosu ile bölgesinde marka değeri olan büyük ölçekli hukuk büroları arasına girmiştir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.