EREN AİLESİNDEN BİR HAYIR DAHA

Kayserili hayırsever iş insanı Ziya Eren, annesi Huriye ve babası Ahmet Eren ismi taşıyacak olan Yaşlı Bakım ve Sevgi Evi yaptıracak.

EREN AİLESİNDEN BİR HAYIR DAHA
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.05.2022
A+
A-

DİLOVASI’NA YAŞLI BAKIM VE SEVGİ EVİ YAPTIRILACAK
Kayserili hayırsever iş insanı Ziya Eren, annesi Huriye ve babası Ahmet Eren ismi taşıyacak olan Yaşlı Bakım ve Sevgi Evi yaptıracak.  Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaptırılacak olan sosyal tesisin protokol imza töreni gerçekleştirilecek. Protokol törenine son Başbakan Binali Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de katılacak.
Kayserili hayırsever iş insanı Ziya Eren, annesi Huriye ve babası Ahmet Eren ismi taşıyacak olan Yaşlı Bakım ve Sevgi Evi yaptıracak.  Yaptırılacak tesisin protokol imza töreni 27 Mayıs Cuma günü Dilovası Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Törene  son Başbakan Binali Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de katılacak.
İmza altına alınacak protokol gereği 5 bin metrekare inşaat alanı kullanılacak. 120 yatak kapasiteli tesisin 70 yatağı huzur evi olarak hizmet verecek. 50 yatak kapasiteli ve villa tarzı yaptırılacak olan sevgi evi de projede dikkat çeken bir başka detay.
Ahmet Eren-Huriye Eren Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Yerleşkesi Tesisinin 1 yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.