OGM işçi alımı başvuruları ne zaman, nasıl yapılacak 2021? OGM 2 bin geçici işçi alımı şartları nedir?

OGM işçi alımı ile ilgili detaylar bireylerin gündeminde yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam edileceğini açıkladı. Bakan Pakdemirli’nin açıklamasında sonra OGM geçici işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları merak edilmeye başlandı. Peki OGM işçi alımı başvuruları ne zaman 2021? OGM işçi alımı başvurusu nereden yapılacak?

OGM işçi alımı başvuruları ne zaman, nasıl yapılacak 2021? OGM 2 bin geçici işçi alımı şartları nedir?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.05.2021
A+
A-

OGM işçi alımı detayları merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, işçi alımı ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Bakan Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğü’nde 2 bin geçici işçi istihdam edileceğini belirtti. OGM işçi alımı başvuruları ne zaman 2021? İşte işçi alımı ile ilgili ayrıntılar…

OGM İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli şu ifadeleri kullandı; “Orman Genel Müdürlüğümüze orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam ediyoruz. Ayrıca 5620 sayılı Kanun kapsamında Kurumumuzda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığınca onaylanmış olup işçilerimiz 9 ay 29 gün çalışacaklardır. Hayırlı olsun.”

OGM işçi alımı başvuru ve alım tarihleri belli olduğu zaman detaylar haberde yer alacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.