TÜRKİYE TANZANYA, UGANDA İLE AYNI SINIFTA!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ekonomide yaşanan sıkıntılara değindi. AK Parti’nin yanlış politikalarıyla birlikte ülkede güven ortamının kalmadığını ifade eden Ataş, “Gelinen noktada yabancı kuruluşlar ve yatırımcılar ekonomimize güvenmiyor, yatırım yapmıyor, mevcut yatırımcılar da ülkemizi bir bir terk ediyor” dedi.

TÜRKİYE TANZANYA, UGANDA İLE AYNI SINIFTA!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.05.2022
A+
A-

İKTİDAR ÜLKEMİZİ DERİN BİR FELAKETE SÜRÜKLÜYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ekonomide yaşanan sıkıntılara değindi.  AK Parti’nin yanlış politikalarıyla birlikte ülkede güven ortamının kalmadığını ifade eden Ataş, “Gelinen noktada yabancı kuruluşlar ve yatırımcılar ekonomimize güvenmiyor, yatırım yapmıyor, mevcut yatırımcılar da ülkemizi bir bir terk ediyor” dedi.

Türkiye’nin Tanzanya, Uganda gibi ülkeler aynı kredi notuyla aynı sınıfta olduğunu belirten Milletvekili Dursun Ataş, “AKP ile ekonomimiz ne yazık ki, dünyanın en riskli 3’üncü ekonomisi olmuştur” diye konuştu.

AKP iktidarının ülkeyi derin bir felakete sürüklediğini vurgulayan Milletvekili Dursun Ataş, “İktidarın masalları ile maliyetler artmış, alım gücü düşmüş, enflasyon canavara dönüşmüş, üretim durma noktasına gelmiş, ülke ekonomisi çıkmaza girmiştir. AKP bu yaptıklarıyla ilk seçimde kaçınılmaz sonunu getirecektir” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.