BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turunu oyların yüzde 52,14’ünü alan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden seçildi. Kılıçdaroğlu kaybetti ama kaybetmemiş gibi konuşma yaptı. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Cumhurbaşkanımız zaferin şu cümlelerle ifade etti: “ Büyük Türkiye Zaferi ile…   BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!” Kazananı millet olan […]

Yayınlama: 29.05.2023
A+
A-

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turunu oyların yüzde 52,14’ünü alan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden seçildi. Kılıçdaroğlu kaybetti ama kaybetmemiş gibi konuşma yaptı. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum.

Cumhurbaşkanımız zaferin şu cümlelerle ifade etti:

“ Büyük Türkiye Zaferi ile…

  BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!”

Kazananı millet olan bu seçim beş yıl süreyle Cumhurbaşkanlığını Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN yönünde kullanmıştır. ilk turda meclis çoğunluğunu kazanan Cumhur ittifakı aslında seçimin galibi olduğunu ilan etmişti. İkinci tur ile Cumhurbaşkanlığı seçimi de kazanılarak Kemal Kılıçdaroğlu ve müttefikleri ağır bir hezimet yaşadı.

Kılıçdaroğlu Değil CHP yine Kaybetti

Kemal Kılıçdaroğlu Türk Siyaset tarihinde girdiği her seçimi kaybedip koltuğunu en güçlü şekilde koruyan tek liderdir diyebiliriz. Son seçim göstermiştir ki, Türkiye’de 20 asır Türkiye’sini temsil eden CHP liderliğindeki muhalefet, ahlaklı bir siyaset iddia edecek bir noktada değildir. Hayatlarında bir kez ‘PKK defol!’ ya da ‘PKK’lı istemiyorum!’ diyemeyenler ‘Mülteci istemiyorum!’ diyerek mülteciler üzerinden ahlaksız siyaset yapanları tarih affetmeyecektir.

20. yüzyıldan kalma vesayetçi rejim; her 10 yılda bir darbelerle ömrü uzatılan Batıcı iktidarlar; özü teslimiyetçilik, aktarmacılık ve taklit olan Batıcı politikalar; sadist siyasetin, faşist kalesi CHP ve sahte olan ilkesiz partiler dönemi kapanacaktır.

Hiçbir zaman kaybettik deme erdemini göstermeyen Kılıçdaroğlu bu seçimde de seçmenini ve bizleri şaşırtmamıştır. Niçin kazanamadığına gelince tek cümle ile ifade edecek olursak “Millet iradesi” olmuştur.

Türkiye Yüzyılı

29 Mayıs 2023’te yeni çağa giriyoruz: İstanbul’un Fethinden Türkiye Yüzyılı’na..Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemi ve milli yönetimlerle 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu yürüyüş, yeni bir çağ açacak, Türkiye Yüzyılı’nı başlatacak inşallah. Bilim, teknoloji, üretim ve insanlığa güvenlik ve barışı yeniden inşa ve ihya edecek. Şanlı tarihimizin tekerrürü ile hak batıla galip gelecektir.

Ve biz, ülkemizin milli ve manevi değerlerini, milletin, ümmetin ve mazlum halkların umudunu, gözünü kırpmadan Türkiye ve İslam düşmanlarının tam karşısında bulunmaktan da şeref duyarak tarihi sorumluğumuzu bu yüzyılda yerine getireceğiz.

“ Büyük Türkiye Zaferi ile…

  BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!”

Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.