GEMİLERİ KARARLILIKLA YAKABİLENLER KAZANIRLAR ! 

Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

İnsanın içinden gelerek , isteyerek ve arzu ederek bir şeye odaklanması , her türlü başarının başlangıç noktasıdır.

 Farkında mısınız? Bizler içerisinde bulunduğumuz ana kadar dilek ve temennilerin başarının anahtarı olamayacağını yaşadığımız tecrübelerle öğrendik ! 

Başarı – başarı derken nasıl başarılı olunabileceğini hep merak eder , nerede olduğunu düşünür  , hep arar dururuz.  Bu hususta tecrübeli insanlarla istişareler yapar , kitaplar okur , başarılı insanlardan başarının sırlarını öğrenmek ister öğrendiklerimizi – dikkatimizi çekenleri uygulamaya çalışırız.

Aslında bu sorunun cevabını bulmak İçin çok uzaklara bakmanıza gerekte yok !  O sorunun cevabı bizzat sizin içinizde . Gerçek manada içimizden gelerek arzu duyuyorsanız , başka şeye de pek ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum.

İnsan bilmiyorsa öğrenebilir , korkuyorsanız korkularınızla yüzleşerek cesaretle ilerlersiniz !  Engeller varsa param parça yapabilirsiniz !  Gerçek anlamda arzu ve istek varsa tüm engelleri aşarsınız ! Çünkü arzu ve istek imkansızı mümkün kılar.

Arzu istek ve tutku engel – imkansız diye bir şey tanımaz . Başarısızlığı reddeder ! Size sıra dışı heyecan – irade – enerji ve güç verir !  Arzu ve istek sizi kalabalıklar arasından çıkartıp hedeflerinize  doğru ilerlemenizi sağlar.

Farkında mısınız?

Arzu ve istek geçici başarısızlıklardan insanı başarıya taşıt ! Tüm mücadelelerde en fazla arzu ve isteğe sahip olabilenler kazananlar olurlar !  Her türlü şeye sahip olabilirsiniz stratejileriniz , amaç ve arzularınız , kişisel özellikleriniz !

 Ancak yeterli arzu ve isteğe sahip değilseniz kaybedersiniz ! Yeterli arzu ve isteğe sahipseniz kazanırsınız . Sizde  yeterince arzu ve istek  var mı ?

Her zaman – her şartta arzularınızın ve isteklerinizin arkasında durabiliyor musunuz .  Zamanın birinde büyük bir savaşçı vardı . Düşmanı yok  etmek anacıyla tüm gemileri ile denizlere açıldı . Çok güçlü bir ordu ile savaşacaklardı ve düşmanları kendilerinden her açıdan daha güçlü idi . Savaşmak İçin sahile inince arzu ve istek dolu komutan tüm gemilerin ateşe verilmesini emretti .  Derhal gemiler ateşe verildi ve tüm askerler bu sahneyi izledi ! Askerlerin henüz şaşkınlıkları geçmeden komutan gür bir sesle inanarak ” başka bir şansımız yok . Ya kazanacağız veya burada hep birlikte öleceğiz – yok olacağız dedi ! ” ve savaşı kazandılar.

Dostlarım hayatımızın büyün boyutları böyledir . Birşeylere ulaşabilmek için , bir şeyleri başarabilmek için kendimize inanarak ve güvenerek gemileri yakmamız gerekir !  Lütfen unutmayınız , ancak gemileri büyük bir kararlılıkla yakabilenler kazanırlar ! Hala neyi bekliyorsunuz !  İşte size başarının anahtarını sunuyorum … 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.