EYT’LİLER ARTIK 23 YILDIR VERİLEN VAATLERDEN BIKTI

Kayseri Eyt Dernek Başkanı İsmail Yılmaztürk, sosyal medyada dolaşan EYT söylemlerine tepki gösterdi. Yılmaztürk,”EYT öneri değil, icraat bekliyor” dedi.

EYT’LİLER ARTIK 23 YILDIR VERİLEN VAATLERDEN BIKTI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.05.2022
A+
A-

EYT ÖNERİ DEĞİL İCRAAT  BEKLİYOR

Kayseri  Eyt Dernek Başkanı İsmail Yılmaztürk, sosyal medyada dolaşan EYT  söylemlerine tepki gösterdi. Yılmaztürk,”EYT öneri değil, icraat bekliyor” dedi.

Yılmaztürk, “15 Mayıs 2022 pazar günü EYT federasyonları tarafından düzenlenen 100 binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen miting sonrası inanılmaz derecede basın da çeşitli haberler yapılmaktadır. Bu haberler içerisinde yer alan 7200 9000 gün bir prim sayısı 45 50 yaş gibi söylemlerin hiçbiri gerçeği  yansıtmadığı gibi  hiçbir formül aritmetik veya matematik hesabı EYT problemini çözemez. Emeklilikte yaşa takılanlar ve onları temsil eden dernekler ve onların bağlı bulunduğu EYT federasyonunun hiçbir formülle veya matematik hesabını Kabul etmeyecektir. Biz EYT lilerin bir tek şartı var O da ilk işe başladıkları Gün işe hangi şartta başladılar ise O şartlarda  emekli olmaktır.Biz EYT dernekleri ve federasyonunun EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR  altında çözülmeyi bekleyen aylık bağlama oranları ayrıca lise üniversite  veya çıraklık okullarınla başlayan staj problemleri çözülmedikçe mücadeleyi bırakmayacağımız bilinmelidir. EYT’liler artık 23 yıldır verilen vaatlerden bıkmış icraat beklemektedir buradan İktidar partisine ve  ortaklarına açık çağrımdır Vermiş olduğunuz sözleri ve vaatleri yerine getirerek  bir an önce EYT yasasını çıkararak icraatlarınızı  gerçekleştirin. Muhalefet partileri de bir an önce Çözüm önerilerinizi ile kaynakları nereden bulacaklarını EYT mağduriyetini nasıl çözeceklerinizi açıklayarak iktidar partisini  sıkıştırıp samimetinizi  gösterin. Unutmayınız 1 yıl içerisinde O Sandık Biz EYT liler ve Türk halkımın önüne gelecek biz EYT’liler sandık önümüze geldiğinde tercihlerimizi EYT ‘nin çözümü yönünde kullanacağız.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.