FARKINA VARAMAMAK ..!

Günümüz dünyasında gerçeklerle çelişen yaşadığımız bir kısım gerçekler şaşırtıyor doğrusu ! Tek bir insan dünyanın gidişatı üzerinde etkili olabilirken , kitleleri , milletleri dimdik ayakta tutup peşinden sürüklerken , çok mükemmel başarılara imza atarken … insanlığın kaderini belirlerken … dünyanın şaşkın bakışları arasında , başarıdan başarıya koşarken … sen kendini yetersiz , etkisiz ve kifayetsiz […]

Yayınlama: 16.03.2022
A+
A-

Günümüz dünyasında gerçeklerle çelişen yaşadığımız bir kısım gerçekler şaşırtıyor doğrusu !

Tek bir insan dünyanın gidişatı üzerinde etkili olabilirken , kitleleri , milletleri dimdik ayakta tutup peşinden sürüklerken , çok mükemmel başarılara imza atarken … insanlığın kaderini belirlerken … dünyanın şaşkın bakışları arasında , başarıdan başarıya koşarken … sen kendini yetersiz , etkisiz ve kifayetsiz görebiliyorsun !

Neden bir şeyler ters giderken , yanlış yaparken , tüm gerçekleri reddederek , hatalarımızı inkar ederek , birini birilerini suçlama çaba ve gayreti içerisine gireriz ki ..!

Galiba temel problemlerimizden birisi de sürekli bahaneler üretmek ! Asıl itibarıyla , hatalarımız ve yanlışlarımız için bahaneler üretmek başarısızlığın en ciddi nedenlerinin başında gelmektedir … ve sürekli bahaneler arkasına sığınmayı huy haline getirenler , sonuçta bu alışkanlıklarını karakterleri haline getirirler ! 

Ortaya attığımız bahaneler , mazeretler , genellikle gerçekleri kamufle ederek sorumluluğumuzu başkalarına atmak ve kendimizi temize çıkarma çaba ve gayretinden başka bir şey değildir !

Dostlarım takdir edersiniz ki bu tip duygu ve basit düşünce biçimleri insanı küçültür ve basitleştirir ! Lütfen insan olarak farklı bahanelerin ardına sığınarak kendinizi heba etmeyiniz .

Lütfen , hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayınız. Kapılsanız dahi , umutsuzluk içerisinde çalışmaya ve mücadeleye devam ediniz .

Asla pes etmeyiniz ve vazgeçmeyiniz ! Tüm gücünüzle elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak , ADAM gibi mücadele etmenizi tavsiye ederim …

REKLAM ALANI
Yazarın Son Yazıları
23.02.2022
02.06.2021
01.11.2023
07.07.2021
08.05.2024
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.