HAYAT MÜCADELE İSTER

Yayınlama: 25.09.2024
A+
A-

Yaşam kolay değil !

Hayat ciddi bir mücadele sonrası başarıyla taçlandırılabilir . Mücadeleci bir ruha sahip , hiçbir şartta pes etmeyen bir insanı yenmek mümkün değildir .

Mutlaka sana da diğer insanların ; başaramazsın, yapamazsın diye telkinde bulundukları , çevrende kimsenin kalmadığını düşündüğün , yalnız kaldığını hissettiğin , pes etmek için bahaneler aradığın , hiçbir şeyin çara olamayacağı duygusuna kapıldığın anlar olmuştur .

Her şeyin bittiğini , mücadelenin boş olduğunu, tükendiğini  zannettiğin  , gözyaşları içerisinde uyandığın günler olmuş – olacaktır !

Sayısız yanlışlar yapacak , güvendiğin dağlara karlar yağacak , tüm her şey , herkes karşında yer alırken , her şeye rağmen ilerlemeye devam etmeyi becermediğini düşündüğün zaman dilimleri olmuştur …

Dostum emin olmanı isterim ! En sıkıntılı en zor halinde dahi bir çok şeyin üstesinden rahatlıkla geleceğine inanmanı isterim !

Azim ve kararlılık seni başarıya taşıyacaktır ! Dünyadaki hiç bir şey azmim önünde engel olarak duramaz !

Yetenekli olman yalnız başına seni hedefine taşıyamaz ! Lütfen çevrene dikkatli gözlerle bakar mısın?

Onlarca yetenekli insan kaybedenler arasında yok olup gittiler ! Eğitimli oluşunda seni hedefine taşıyamayabilir !

Eğitimde tek başına azmin yerini tutamaz ki ! Onlarca – yüzlerce eğitimli insan bugün arzu ettikleri yerlerde bulunamamanın hüsranını yaşamıyorlar mı ?

Lütfen unutma olur mu ?

Başarılı olmak , kazanmak ve toplum içerisinde bir yerlere ulaşabilmek için “ azim “ ve kararlılığını ortaya koymak zorundasın !

Azmin ve kararlılığın seni arzu ettiğin sonuca ulaştıracaktır . Yeter ki iste ! Arzu et ! Coşku dolu ol ! Azmin olsun …

REKLAM ALANI
Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.