SÖNMEYEN KİNİN HARLANMASI!

Bu kesim hiç bir zaman dinden, daha doğrusu İslam dininden hiç hazzetmediler, benimsemediler, sevmediler, tahammül edemediler; aleyhte bir fırsat yakaladıklarında, milyonlarca müslümandan birinin yapmış olduğu bir yanlıştan dolayı direkt İslam dinine saldırma fırsatını kaçırmadılar. Zaman zaman sessiz kalmaları, daha demokratik düşündüklerinden, hazmettiklerinden değil, fırsat kollamak için, uygun zemin  ve zaman oluşturmak ve etkin saldırıya geçmek […]

Yayınlama: 11.12.2022
A+
A-

Bu kesim hiç bir zaman dinden, daha doğrusu İslam dininden hiç hazzetmediler, benimsemediler, sevmediler, tahammül edemediler; aleyhte bir fırsat yakaladıklarında, milyonlarca müslümandan birinin yapmış olduğu bir yanlıştan dolayı direkt İslam dinine saldırma fırsatını kaçırmadılar.

Zaman zaman sessiz kalmaları, daha demokratik düşündüklerinden, hazmettiklerinden değil, fırsat kollamak için, uygun zemin  ve zaman oluşturmak ve etkin saldırıya geçmek içindir.

 Bu saldırıların iki temel sebebi vardır: Birincisi İslam’a karşı sönmeyen öfke, ikincisi Tayyip Erdoğan’ın iktidarını engelleme gayreti.

 Bir vakıf yöneticisinin kızını küçük yaşta evlendirdiği iddiasına yapışan bu azgın kesim televizyonlarında, sosyal medyada, gazetelerinde, hep birden nasıl hücum ediyor, gündemi sallıyorlar!

Bunun tek sebebi Erdoğan’dır! Erdoğan’ın oy deposudur buralar naraları ile kin kusuyorlar.

 Birincisi, böyle bir olay henüz iddiadır; buna saygısızsınız. İkincisi  bir kişinin varsa hatası, bunu dine ve tüm cemaatlere yükleyemezsiniz!

 Tüm cemaatlerin Ak Parti’ye oy verdiklerinden bahsetmek gerçekçi değildir.

 Her seçim öncesi yapılan iğrenç davranışlardan biridir. Seçime kadar arkası gelecektir.

Tabanının hassasiyeti gereği, muhalefetin istediği gibi açıklama yapmayan , düne kadar el üstünde tutulan Temel Karamollaoglu’na nasıl da saldırıya geçtiler! Hemen, Sivas olaylarından dem vurdular.

 Umarım Karamollaoglu da yeniden bir düşünme imkanı yakalar, bir rota çizer.

 Gelelim  cemaat mensuplarına ve bu hassasiyeti taşıyanlara.

 İslam bir güneş gibidir, saklanacak, örtülecek bir yanı yoktur, örtemezsiniz de. Hem, Allah’ın dinine zarar gelir endişeniz boşuna! Onun bir sahibi vardır.

 Gerçekler ne ise, kem küm etmeden açıkça söylenmeli, hakikatler ortaya çıkarılmalıdır. Savunma psikolojisine girmek çok yanlıştır. Münferit şahısların yaptıkları yanlışa ilk önce bu kesim yüksek tonda tepki göstermelidir. Varsa yara, ur kesilip atılmalıdır.

 İslamı yozlaşmış, yobazca, insan onur ve haysiyetine uygun olmayan bir din gibi göstermeye hakkınız yok.

 Kardeşim tarikatlar, cemaatler olabilir, siz de müntesibi olabilirsiniz; ama sorgulayın, körü körüne biat etmeyin, haklı itirazlarınızı yapın!

  İslama ve ilme aykırı bir davranışlarını gördüğünüzde derhal tepkinizi koyun!

 Maalesef fitne hızlıca ilerliyor, fırsat vermeyelim.

 Hala uçkurları ile gündeme gelen kimi şeyhler, efendiler, hocalar; yazıklar olsun, yuh olsun size! Müslümanların ümitlerini ve hayallerini ne hâle getirdiniz! Saygınlığınızı ayaklar altına aldınız.

 İslam karşıtlarında olan iğrençliklerin haddi hesabı belirsiz. Mesela CHP örgütlerinde neler duyulmadı ki? Bu olaylarla herkes suçlandı mı ? Hayır.

 O zaman  varsa yanlış iğrençlikler, koca bir ümmete mal edemezsiniz!

 İçinizdeki küllendirdiğiniz İslam düşmanlığını harlamayın, bu ateş sizi de yakar!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.