TV1 TELEVİZYON VE YENİ DOĞAN GAZETESİ

Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Eylül. Farklı bir ay Eylül. Hüzün müdür sevinç midir pek bilinmez. Şiirler yazılır hep Eylül üzerine. Benim de bir şiirim var: Eylül adında.

Bazı insanlar için nihayet bazıları içinse başlangıç. MHM Radyo Televizyon yayın grubu programcıları ve yazarları için bir başlangıç. Yeni bir yayın dönemi. TV1 Televizyon ve Yeni Doğan Gazetesi. Ama her başlangıç güzeldir.

Tv1 ve Gazetede sanırım 6. Yılım. Zamanı hep durdurmak istedim ama hiç durduramadım. Disiplinli ve planlı olmak benim karakterim. İstikrarlı olmak da öyle. Her Çarşamba saat 16.30’da “Düşünce Ekseninde” programımda televizyonda oldum. Hiç aksatmadım. Gelemeyecek olsam mutlaka haber verdim. Ve yine hemen hemen her hafta gazetede makale yazdım.

Tüm bunları niçin yazdın diyeceksiniz. Söyleyeyim. Televizyona her gelişimde hep güzel bir yüz buldum. Tv ve gazete çalışanlarının bir yüzü var; güzel ve gülen bir yüz. Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Müdürü başta olmak üzere hepsi ama hepsi kıymetli insanlar.

Şunu söylemesem olmaz. 6 yıl boyunca televizyonda programlarım ve gazete de makalelerim hiçbiri sansür edilmedi. Ve ben kendim olarak hep konuştum ve yazdım. Daha önce 3 yıl boyunca ulusal bir gazetede de yazmıştım. Ve bir makalem sansüre uğradı. Ve ben gazeteyi terk ettim. Yazmayı bıraktım.

Doğan Havur Bey, İsmail Şahin Bey çok teşekkür ederim. Ve diğer çalışanlara yani doğan yayın grubuna çok teşekkür ederim.

Nice yayım yıllarına.

Çaysız olmaz.  

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.