MEHMET AKİF ERSOY’U RAHMETLE ANIYORUZ

Mehmet Akif, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir. O her yerde ve her şart altında Türk milletinin varlığını , milli birliğini ve bekasını korkmadan savunmuş, her türlü mandacılığa karşı çıkarak tam bağımsızlığı ve milletin egemenliğini savunmuştur. Mehmet Akif zalimleri, dönekleri, hainleri, din düşmanlarını ve millet düşmanlarını hiç sevmemiş; Onları söylemleriyle, yazılarıyla, şiirleriyle ve vaazlarıyla taşlamış yerden […]

Yayınlama: 27.12.2022
A+
A-

Mehmet Akif, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir. O her yerde ve her şart altında Türk milletinin varlığını , milli birliğini ve bekasını korkmadan savunmuş, her türlü mandacılığa karşı çıkarak tam bağımsızlığı ve milletin egemenliğini savunmuştur. Mehmet Akif zalimleri, dönekleri, hainleri, din düşmanlarını ve millet düşmanlarını hiç sevmemiş; Onları söylemleriyle, yazılarıyla, şiirleriyle ve vaazlarıyla taşlamış yerden yere vurmuştur.

SAFAHAT ŞAİRİ-MİLLİ ŞAİR AZİZ TÜRK MİLLETİ SENİ ASLA UNUTMAYACAKTIR

“Müslümanlık nerede! Bizden geçmiş insanlık bile..

 Alem aldatmaksa maksat aldanan yok, nafile!..

 Kaç hakiki Müslüman gördümse, hem makberdedir;

 Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!”  diyerek Müslümanların içine düştükleri gafletlere ve insanları aldatmalara karşı çıkmıştır. Mehmet Akif; Türk milletine ve onun önderlerine tehlikeli anlarda daima ümit vermiş. Akif ırkçılığa fitne ateşi gözüyle bakmış, milletimizi birbirine kapıştırmak, çatıştırmak, tutuşturmak ve yakmak planları olarak ilan etmiştir. Bugün maalesef ,Türk dünyasında, İslam âleminde özellikle Orta Doğu’da ve Türkiye’mizde ırk ve mezhep farklılıkları kaşınarak ve öne çıkarılarak çatışmalara sebebiyet verilmekte, sonuç olarak ta iç kanamaya dönüşerek kan kaybı olmaktadır.   Türk milletini cephede yenemeyenler, batılılar ve sözde stratejik müttefiklerimiz; İngiltere,Amerika, Rusya, İsrail ve AB ülkeleri ülkemiz ve bölgemiz üzerindeki sinsi ve bölücü hesapları hiç değişmemiştir. Bu sömürgeci, işgalci ve emperyalist devletlerAkif’in de dile getirdiği gibi devletimiz, vatanımız ve aziz milletimiz üzerinde, “böl, parçala ve yut” planını uygulaya gelmektedirler. Köprünün altından çok sular geçmiş çok şeyler değişmiş ve gelişmiştir, ancak batının ülkemiz üzerindeki emelleri ve gizli planları hiç değişmemiştir.

 Bu vesile ile milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, onun dava arkadaşlarını, Kurtuluş savaşının askeri kahramanı Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken; Yaşasın Mehmet Akif Ersoy Misyonu, Yaşasın İstiklal marşımız,Yaşasın  Asımın Nesli,  Yaşasın Türk milleti, Kahrolsun millet düşmanları. Bayrağımız şerefle ve şanla dalgalanacak, ezanlarımız minarelerden susmayacak ve İstiklal marşımız imanlı gönüllerimizden yüksek sesle yankılanmaya devam edecektir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.