KIRMIZI GÖRMÜŞ BOĞA GİBİLER!

Günümüzde İslam  hazımsızlığı cahiliye döneminden daha ileri boyutta devam ediyor. İslamiyet’i ilk kabul eden, yaşayanlar çoğunlukla gençlerdi. Yaşlılar genelde kin dolu, nefret yüklü, dirençli ve iknaya kapalı idiler. Hele cahiliye kadınları erkeklerden daha kindar, intikamcı, acımasızdı. Müslümanları öldürtmekten, hatta öldükten sonra organlarını parçalayıp çiğnemekten bile intikam duygusu ile zevk alıyorlardı. Günümüzdeki nefretin, kinin, hazımsızlığın o […]

Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Günümüzde İslam  hazımsızlığı cahiliye döneminden daha ileri boyutta devam ediyor.

İslamiyet’i ilk kabul eden, yaşayanlar çoğunlukla gençlerdi. Yaşlılar genelde kin dolu, nefret yüklü, dirençli ve iknaya kapalı idiler.

Hele cahiliye kadınları erkeklerden daha kindar, intikamcı, acımasızdı.

Müslümanları öldürtmekten, hatta öldükten sonra organlarını parçalayıp çiğnemekten bile intikam duygusu ile zevk alıyorlardı.

Günümüzdeki nefretin, kinin, hazımsızlığın o günden farkı yok.

Sokakta, otobüste, sosyal alanda, parkta, hastanede kapalı kadınlara, sakallı, cübbeli erkeklere sık sık fiili saldırı oluyor, karşılığında hiç bir ceza görmüyorlar.

Onlara göre İslam bir öcü, özgürlükleri kısıtlayan bir sistem; müslümanlar gerici, cahil ve cihatçı!

Sınırsız bir özgürlüğü, sınırsız cinsel   hayatı, tercihi ve yönelimi yasaklayan bir sistemi asla istemiyorlar.

Otobüste, kapalı hem cinsine saldıran kadınların kini, nefreti , ağızlarından akan kin salyası, iğreniyorum sizden demeleri; kinin, düşmanlığın, alçaklığın geldiği boyutu ortaya sermektedir.

Hem cinslerine karşı saldıran kişiler genelde yaşlı kokana ve dinazorlardır. Gençler, bu kesime göre daha hoş görülüdür.

Bu zihniyetin iktidara geldiği zaman, bu saldırıyı sistematik şeklide yapacaklarından hiç şüphe yoktur.

Allah fırsat  vermesin! Şimdilik böyle bir fırsat görünmüyor, birbirleriyle savaşmakla meşguller!

Ekranlarda ve özellikle sosyal medyada kendilerine alan bulan çok sayıda çapsız, iğrenç, tineti bozuk şeref yoksunları İslam’a ve müslümanlara kin kusuyor, kuduz köpek gibi saldırıyorlar.

Fatih Altaylı, Can Ataklı, Enver Aysever, Fatih Portakal, Ayşegül Aslan, Özlem Gürses, Yeşim Salkım gibi  sarhoş salyalılar başı  çekenleri oluşturuyorlar.

Can Ataklı’nın kibirli, laubali, emir verici tavrı, Fatih Altaylı’nın iğrenç küfürleri , hiç bir etik değer taşımamaları, hukuki özgürlükleri ve cezasız kalmaları; saldırılarını artırıyor, cesaretlerini kuvvetlendiriyor.

Ne zaman din âlimleri dinin bir hükmünü,  bir uygulamasını, bir ritüelini söyleseler; topyekûn saldırıya geçiyorlar.

Müslüman cemaatlere, din âlimlerine, cami  cemaatine de diyeceklerimiz  olacak!

Bu saldırılar karşısında hala sakalın boyutu, elbisenin modeli ve rengi,  Mehdi, tesbihat sayısı ile birbirleriyle didişmeyi bırakıp tehlikeye karşı birlikte hareket edip mücadele vermeleri gerekir.

 Aksi taktirde, bu ateş dünya ahiret sizi de yakacaktır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.