SİYONİST YAHUDİ TERÖRİSTLER

Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

Sadece kendisi için değil insan için özgürlük düşleyen herkes Guantanamo’yu bilir. Küresel devlet terörünün farkında olan herkes Guantamano’yu bilir. Amerika’ya hiç gitmemiş ve Amerika’yı filmlerden tanıyan yüzlerce Müslüman genç terörist suçlamasıyla ülkelerinden, şehirlerinden, sokaklarından ve evlerinden alındılar ve hiç bilmedikleri rüyalarında dahi görmedikleri işkence merkezi Küba/Guantanamo’ya götürüldüler. Ellerinde silah yoktu. Yabancı terörist bir ülkeye katliama ve soykırıma da gitmemişlerdi. Ama kendilerini insanlık suçu işlenen yerde buldular. Kendilerini savunma hakları yoktu. Avukat tutma hakları yoktu. İnsan hakları hakları yoktu. İşkence bedenlerine değil insan onuruna yapılıyordu.

Guantanamo Kampı, 2002 yılından itibaren askerî hapishane olarak kullanılmakta olan, Küba’daki Guantanamo körfezi askerî üssünün bir bölümüne verilen isimdir. Burada, başta Afganistan olmak üzere çeşitli ülkelerde (o ülkelerin hükümetlerine rağmen) tutuklanan, El-Kaide ve Taliban ile ilgisi olduğundan şüphelenilen kişiler tutulmaktadır. Guantanamo Kampı, 2002 yılından itibaren askerî hapishane olarak kullanılmakta olan, Küba’daki Guantanamo körfezi askerî üssünün bir bölümüne verilen isimdir. Burada, başta Afganistan olmak üzere çeşitli ülkelerde getirilen, El-Kaide ve Taliban ile ilgisi olduğundan şüphelenilen kişiler tutulmaktadır.

Bugün. Kudüs İbrani Üniversitesi’ne göre, Türkiye’de 15.000 civarında Yahudi yaşamaktadır. Dünya Yahudi Kongresi’nin 2010 yılı verilerine göre Türkiye’de 23.000 civarında Yahudi yaşamaktadır.

7 Ekim 2023 Filistin Aksa Tufanı ile birlikte dünya, Tel Aviv merkezli küresel bir teröre sahne oldu. Bir ahtapot gibi hareket eden soykırımcı yapı İsrail Filistin’de ki soykırıma katılmaları için diğer ülkelerde bulunan Siyonist Yahudileri katliama çağırdı. Ve çağrıya Türkiye’de yaşayan Türk vatandaşı olan ve aynı zamanda terörist İsrail vatandaşı olan Siyonist 4000 Yahudi onay verdi ve Filistin’e/Gazze’ye gitti. Bunlardan 60’ı Filistinliler tarafından öldürüldü, 115’i ise yaralandı.

İsrail’in seferberlik çağrısına uyarak Türkiye’denFilistin’e giderek soykırıma/katletmeye giden çifte vatandaş Siyonist Yahudiler, Türkiye için milli güvenlik sorunudur. Ayrıca insanlık için insani bir sorundur. Her çeşit silahı kullanmayı bilen, bombalama, suikast, işkence, adam kaçırma ve kundaklama yapan; daha önemlisi yaşadığı ülkeye değil terörist İsrail’e bağlı olan bu çifte vatandaş teröristler hakkındaTBMM’de yasal düzenlemeler yapılarak derhal tutuklanmalıdırlar. Çifte vatandaşlıktan çıkarılmalıdırlar. 5901 sayılı yasanın 29 maddesi ve 5237 sayılı yasanın 13 / 76 / 77. Maddeleri ayrıca terör yasası çerçevesinde yerel ve İnterpol aracılığıyla görüldükleri yerde tutuklanmaları sağlanmalıdır.

Bu Siyonist teröristler Guantanamo’yu hak ediyorlar ama Türkiye onlara yargılanma hakkını vererek işledikleri insanlık suçunu boyunlarına asarak cezalandırmalıdır. Çünkü bunlar eli silahlı, katil, soykırım sucunu işleyen ve işgalci teröristlerdir.

Şu an mecliste yasalaşmayı bekleyen ve HUDA PAR tarafından verilen “Soykırıma ve insanlığa karşı suç işleyenler” hakkında kanun teklifi meclis tatile girmeden yasalaşmalıdır.

Adaletin küreselleşmesi ve küresel vicdan ayaklanması geciktirilmemelidir.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.