ELMALI TECAVÜZ OLAYLARI

Seküler kafalılar şunu bilsin ki semavi dinler zina ve türevlerine; şiddet, taciz ve tecavüzlere asla izin vermez. Zina, şiddet, taciz ve tecavüz kim tarafından kime karşı yapılırsa yapılsın asla onay vermez ve kabul etmez;Kur’an, Tevrat ve İncil. Ancak bazı bireyler, gruplar veya toplumlar; gerçekte bu dinlere bağlı olmasalar da kendilerini İslam, Yahudilik ve Hristiyanlığa ait […]

Yayınlama: 30.06.2021
A+
A-

Seküler kafalılar şunu bilsin ki semavi dinler zina ve türevlerine; şiddet, taciz ve tecavüzlere asla izin vermez. Zina, şiddet, taciz ve tecavüz kim tarafından kime karşı yapılırsa yapılsın asla onay vermez ve kabul etmez;Kur’an, Tevrat ve İncil.

Ancak bazı bireyler, gruplar veya toplumlar; gerçekte bu dinlere bağlı olmasalar da kendilerini İslam, Yahudilik ve Hristiyanlığa ait olduklarını söylemektedirler. Çağdaş ama dindışı unvanlar almaktadırlar;seküler gibi.

Fatih Altaylı Antalya Elmalı’da ortaya çıkan şiddet, taciz ve tecavüzolaylarını at gözlüğüyle değerlendirirken; bu olayın nedeni olarak “muhafazakârları” sorumlu tutmuş, bu olayla GATA doktoru Ali Edizer ve Ensar Vakfını yanyana koymuş; okuyucularına zihinsel bir operasyon yapmıştır.

Geçen hafta gazeteci Cemile Taşdemir’e “Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma. Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın” diyerek hakaret etmişti. 1999 yılında Radyo D’de yaptığı Bab-ı Ali Yokuşu isimli programda gazete manşetlerini okuyan Altaylı, “Bir kadın var orada (Hürriyet gazetesinin manşetinde yer alan başörtülü öğrenciyi kastederek) kadın olduğunu da hiç zannetmiyorum. Bu büyük ihtimalle bir fahişe. Bir pankart açmış, öğrenci de olduğunu sanmıyorum, buraya getirilmiş bir fahişe. Üniversite önünde eylem yapanların arasında bakıyorum da öğrenci yoktur. Belki bir iki tane. Bunlar kevaşe kevaşe. Toplanmışlar oraya. Ellerinde 7.4 yetmedi mi pankartları bunlar. Bunlar şeytana tapanlar satanistler ve şeytanla işbirliği halinde oraya toplanmışlar” demişti.

Ama aynı Altaylı İstanbul Üniversitesi önünde eylem yapan ve içlerinden sadece 2 öğrenci olan göstericiler için “Barışçı eylem yapan üniversite öğrencileri” diye bilme erdemliliğini göstermişti!

Altaylı’ya şu örnek anlatılmalı “İsa peygamber yolda yürürken bir Yahudi topluluğuna rast gelir. Acaba ne var diye bakar. Bir de ne görsün bir Yahudi kadınzina suçundan dolayı getirilmiş ve ortaya konulmuş. Erkeklerin ellerinde taşlar recmetmek için yani ellerinde taşlar kadını taşlamak için bekliyorlar. İsa sorar bu nedir? Kadının zina ettiği söylenir. İsa “ilk taşı bu günahı işlememiş biri atsın” der. Ama tüm eller havada kalır. Hiç kimse taş atamaz.”

Altaylı seküler bir dünyanın mensubu olmalı. Onur, şeref ve izzet sözle değil davranışla elde edilir. Onurun tanımını da Allah ve peygamberi yapar. Adına

onur denilen ama onursuz bir yürüyüş yapmak için meydanlara çıkan LGBT’lilere karşı; neden sesleri çıkmaz bu seküler tiplerin. Üremeyi durduran insan soyunu tüketen eş cinseller ve türevlerine karşı seslerini neden yükseltmez bu tipler.

Başta Nikahsız ilişkiler olmak üzere, Zoofili, Pedofoli, Ensest ve diğer gayri insani ilişkileri bir “tercih” olarak kabul edenlerin; Elmalı’daki olay üzerinden adına muhafazakar diyerek Müslümanların/dindarların üzerine yıkmaya çalışmak; tek kelimeyle ahlaksızlıktır.

Elmalı’daki ahlaksız olay cinsellikte sınır tanımayan; çocukların annesi, babası ve tacizci tecavüzcü, modern seküler dünyanın eseridir

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.