ÇİN SOYKIRIMINA HAYIR

Doğu Türkistan, Çin de bulunan ve Türklerin ata yurdu olan bir coğrafyadır. Doğu Türkistan da 45.000.000 müslüman Uygur Türkleri yaşamaktadır. Bu yiğit insanlara  Çin’in zulmüne direnen  ve kendi değerlerinden asla taviz veremeyen Uygur Türklerine binlerce selam olsun. Çin, işgal etmiş olduğu Doğu Türkistan da Uygurlara resmi ve kasıtlı baskılar yaparak; oruç tutmayı yasaklamış, camilere gitmeyi […]

Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

Doğu Türkistan, Çin de bulunan ve Türklerin ata yurdu olan bir coğrafyadır. Doğu Türkistan da 45.000.000 müslüman Uygur Türkleri yaşamaktadır. Bu yiğit insanlara  Çin’in zulmüne direnen  ve kendi değerlerinden asla taviz veremeyen Uygur Türklerine binlerce selam olsun. Çin, işgal etmiş olduğu Doğu Türkistan da Uygurlara resmi ve kasıtlı baskılar yaparak; oruç tutmayı yasaklamış, camilere gitmeyi yasaklamış oruç tutan varsa zorla bozdurulmuş yani her türlü ibadeti resmen yasaklamıştır. Üniversite de okuyan öğrencinin oruç tuttuğu tespit edilmişse mezuniyetten sonra diplomaları verilmemektedir.

Çin, Doğu Türkistan’ı “terörle mücadele alanı” ilan etmiş ve bir yıl sürecek operasyon süreci başlatmış. Doğu Türkistan da hak ve özgürlük isteyen en küçük kıpırdamaları bile “terör” olarak  ilan edip ezeceğini ilan etmiştir. Bu tür konulardan yargılananlar kamuoyundan ve basından gizli tutulmakta, göz altına alınan binlerce tutukludan ve kayıplardan söz edilmemektedir. Aynı zamanda Çin, Doğu Türkistan da müslüman Uygur Türklerine açıktan soykırımı yapmakta ve asimile çalışmlarını acımasızca sürdürmektedir.

ANTALYA, BURDUR VE ISPARTA’DAKİ 100 MERMER OCAĞI ÇİN’Lİ ŞİRKETLERİN ELİNE GEÇTİ NİĞDE İSE ÇİN’İN ÜRETİM ÜSSÜ OLDU

Üç ilimizin 100 den fazla mermer ocakları Çin’li firmalara satıldı. Bu da yetmiyormuşgibiNiğde’ninBorilçesindebulunanbormadenlerininişlenmesiÇinlilereverilmişvebuşirketlerNiğde’yikendilerinebirüsolarakseçmişbulunmaktadırlar.buraya 2015’e kadar 200 fabrika kuracaklarını, “Bor’un, Çin’in en meşhur ticaret merkezi olacağı” Çinliler tarafından vurgulanmıştır. Çin,müslüman Uygur Türk kardeşlerimizi imha ederken Türkiye , kapılarını sonuna kadar Çin’e açıyor, ticaret hacmini günden güne artırıyor ve binlerce Çin malı, milyarlarca dolarlar verilerek alınıyor ve ülkemizin her tarafından para kazanma imkanlarına fırsatlar veriliyor diğer taraftan Afşin- Elbistan sahasında 12 milyar dolarlık Çin yatırımından söz edilebiliyor. Tükiye, Çin’den yaptığı ithalatına her kalem malı almayı ilave ederek Türkiye’yi adeta Çin’e göbeğinden bağlamaktadır.

ÇİN’İN DOĞU TÜRKİSTAN DA MÜSLÜMAN UYGUR TÜRKLERİNE YAPTIĞI İŞKENCELER

Ateist ve zalim için yönetimi Uygur Türklerine akla hayale gelmeyen zulüm ve işkenceleri hiç çekinmeden yapmaktadır. Uygurların evlerini yıkmakta, topraklarını sorgusuz sualsiz gasp etmekte, soykırımı yapıp asimile etmekte, her türlü işkenceyi reva görmekte, bekar müslüman Uygur Türk kızlarını zengin Çinlilere satmakta, her yıl binlerce Uygur’u köle- işçi olarak satmakta, özellikle müslümanları cahil bırakmak için aydınlarını ve din adamlarını katletmekte, camileri kapatmakta, 18 yaşından küçüklerin camiye girmelerini yasaklamakta, camilere gidecekleri için limit ve kotalar koyarak listeler hazırlamakta, mahallelerde, fabrikalarda tespit edilenlere toplu katliamlar yapılarak öldürülmekte, Uygurlara konan tek çocuk kotasını aşan annenin gözü önünde ikinci çocuğu öldürülmekte, müslüman kadınların çocuk yapmaması için kısırlaştırılmakta, hapishanelere düşenler korkunç işkencelerle öldürülmekte ve buralarda ölenlerin organları organ mafyalarına satılmaktadır.

TÜRKİYE DEVLETİ VE HÜKÜMETİ OLARAK NELER YAPMALIYIZ?

Başta dış işleri bakanlığımız, büyükelçilerimiz ve devlet olarak Çin’in Doğu Türkistan da yaptığı işkence ve katliamları kamuoyuyla paylaşmalıdır. Müslüman Uygur Türkleri, “ticarete kurban verilmemeli.    

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.