İSVEÇ’TE İSLAMOFOBYA HORTLADI !

İsveç’te polislerin gözü önünde Kuran ı Kerimin yakılarak peygamberimize yapılan saygısızlığı şiddetle ve lanetle kınıyorum. İslamofobya, batıda İslam korkusu demektir. Özellikle Avrupa, Amerika,Rusya ve Çin gibi ülkelerde eskiden beri var olan ancak 11 Eylül 2001 Amerika’daki ikiz kulelerin vurulmasından sonra daha net olarak ortaya çıkmıştır. Vatikan ve İsrail’de bu İslamofobya kurgusuna, kandırmacasına destek vermektedirler. NEDEN […]

Yayınlama: 24.01.2023
A+
A-

İsveç’te polislerin gözü önünde Kuran ı Kerimin yakılarak peygamberimize yapılan saygısızlığı şiddetle ve lanetle kınıyorum. İslamofobya, batıda İslam korkusu demektir. Özellikle Avrupa, Amerika,Rusya ve Çin gibi ülkelerde eskiden beri var olan ancak 11 Eylül 2001 Amerika’daki ikiz kulelerin vurulmasından sonra daha net olarak ortaya çıkmıştır. Vatikan ve İsrail’de bu İslamofobya kurgusuna, kandırmacasına destek vermektedirler.

NEDEN İSLAMOFOBYA?

İnsanlık her alanda bir bunalıma ve sıkıntıya girmiş bulunmaktadır. Bunların çözümü şuana kadar mümkün olamadı. Bunun çözümü evrensel din olan İslam dinindedir. İşte bunu bilen batılılar, kendi sömürü, asimilasyon, korkutma ve yok etme çalışmalarını devam ettirebilmek için “İslamofobya” İslam korkusu düşüncesini halk arasında yayma çalışmalarına başladılar. Özellikle Avrupa’da; Fransa, İtalya, Almanya, İskandinav ülkeleri, Vatikan, ABD bu konu üzerine fazla mesai yapma ve odaklanmaya gittiler. Şu anda özellikle Fransa’da ve Amerika’da ,İsveç’te ve Finlandiya da İslamofobya çok yaygınlaşmış, korku filmleri haline dönmüştür. Müslüman bir aile; başörtülü bayan ve sakallı bir Müslüman sokaklara çıkamaz, ihtiyaçlarını göremez, okuyamaz ve insani vazifelerini yerine getiremez hale gelmiştir, fanatikler veya vampirler tarafından saldırıya uğramaktadırlar. Hâlbuki evrensel din olan İslam böyle bir korkuyu veya İslamofobya yakıştırmasını ve yalanını asla özünde barındırmaz. Çünkü onun için insanlık onuru ve yaşam hakkı kutsaldır, dokunulamaz. İslam’ın buralarda kasıtlı olarak ve ön yargılarla yanlış anlatılması ve terörle iç içe gösterilmesi bu çevrelerin ekmeğine yağ sürmüştür. İslamofobya , İslam‘ın yayılmasını önlemek ve böylece Müslümanları cezalandırmaktır.Buna Kiliseler;papazlar,rahipler,rahibeler ve sapık siyasiler tuzla biber ekmektedirler. Batı dünyası mezhep,din  ve ırk savaşlarıyla kasıp kavrulurken İslam onlara yardıma koşmuş ve bu vahşeti ve katliamı durdurmuştur. 200 yıl süren haçlı seferleri dünyanın en vahşi en  acımasız ve kuralsız savaşını yapmış, bir Müslüman öldüren haçlının cennete gideceği yalanını bile uydurulmuş ve o bölgede birçok insan buna inandırılmıştır. İşte İslamofobya’da bugün bu haçlı seferlerinin bir başka versiyonudur.İslamifobyanın yaygın olduğu ülkelerde islamı kendi öz kaynağından anlatmalı,yanlış anlaşılacak konulardan uzak durmalıdır.İslamı doğru anlatacak,diziler,filimler,konferanslar,paneller,cd’ler ve sempozyumlar hazırlanmalı ve takibi yapılmalıdır.Huzurun ve kurtuluşun islamda olduğu her vesile ile dillendirilmelidir.Her türlü tedbir alındıktan sonra takdir Allaha bırakılmalıdır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.