İSRAİL YENİ BİR KATLİAMA MI HAZIRLANIYOR

“Filistin’de mart ayının son haftasında; daha çok Yahudilerin yaşadığı bölgelerde düzenlenen 11 kişinin öldüğü saldırıların ardından 7 Nisan gecesi de bir eğlence merkezi hedef alındı. Bara düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 4’ü ağır 9 kişi de yaralandı.” Saldırıyı düzenleyenlerin Filistin asıllı oldukları; hedef olanların ise işgalci Yahudiler oldukları duyuruldu. Polisinin yaptığı açıklamada olayın “terör […]

Yayınlama: 12.04.2022
A+
A-

“Filistin’de mart ayının son haftasında; daha çok Yahudilerin yaşadığı bölgelerde düzenlenen 11 kişinin öldüğü saldırıların ardından 7 Nisan gecesi de bir eğlence merkezi hedef alındı. Bara düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 4’ü ağır 9 kişi de yaralandı.” Saldırıyı düzenleyenlerin Filistin asıllı oldukları; hedef olanların ise işgalci Yahudiler oldukları duyuruldu.

Polisinin yaptığı açıklamada olayın “terör saldırısı” olduğunun kesinleştiği ve saldırganın bulunması için “bölgede kapsamlı arama çalışmalarının başlatıldığı” aktarıldı. Ve saldırgan bulunarak öldürüldü.

Aslında dünya kamuoyu bekliyordu; Ramazan ayı geldi İsrailliler ne zaman saldıracaktı. Yine evleri yıkılan, sokaklara atılan, dul ve yetim kalan, yaşlı kadın ve erkeklerin çaresiz bakışları; en önemlisi ellerini kaldırarak, kendilerini Allah’a arz eden kadın görüntülerini; kahvelerini yudumlayarak izleyeceklerdi.

Beklenen katliamın ayak sesleri duyuluyor. Ne den mi? Bir inşaat malzemesinin dahi izne tabi tutulduğu, yüksek duvarlar arasında açık hava hapishanesine dönüşen Filistin yerleşim birimlerinde; Filistinlilerin ateşli silah taşıması öyle mi? Mümkün değil! Hadi bıçak anlaşılır ya silah!

İsraillilerin yeni yerleşim yerleri açması, nüfus dengesini değiştirmesi ve hükümet kurma çalışmalarına; malzeme olarak dolgu malzemelerine ihtiyacı var. Bunun için işbirlikçi Arap ajanlarını kullanarak eylem ortaya koymaktadırlar.

Çok ilginç ve korkunç bir saptırma değil mi “İsrail polisinin yaptığı açıklamada olayın “terör saldırısı” olduğunun kesinleştiği” bu açıklama! Kurumsallaşmış eli kanlı bir terörist yapının; insani olan her şeyin ki başta yaşam hakkı olmak üzere;  ellerinden her şeyin alındığı/gasp edildiği bir toprağın asli unsurlarına; “terörist” yakıştırmasının karşılığını sosyoloji disiplinlerinde bulmak mümkün olmayacaktır.  

Tüm bu saldırılar gerçekleştirilirken Mossad veŞi-Bete’nin eli armut mu topluyordu. Hani dünyanın en başarılı örgütüydü; Mossad. Hayır, öyle değil. Dünya kamuoyu bir kez daha yanıltılıyor ve yanlış yönlendiriliyor. İşgalci güçlerin başının açıklaması, korkulanı gösteriyor. Bennett, “İsrail ordusuna, İsrail İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet’e (Şabak) ve tüm güvenlik güçlerine terörü yenmeleri için tam hareket özgürlüğü tanıyoruz. Bu savaşta sınırlama olmadı, olmayacak.” ifadelerini kullanması… katliamın ayak sesleri…

Yahudi üniformalı saldırganların saldırıları sonucu ortaya çıkan o görüntülerden; ellerini göğe doğru kaldırarak seslenen kadınların bedduaları/şikayetleri arasında; eli silahlı ve kanlı Yahudilerin olduğu kesin ancak bununla birlikte Müslümanlar da var mı?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.