BÜYÜKSÜN KAYSERİSPOR

Bayanlar futboldan anlamaz izlemez demeyin.Dünkü Trabzonspor Kayserispor maçını büyük bir zevkle izledim,gurur duydum şehrimin futbolcularıyla. Hatta bir ara kendimi kaptırıp bağıra çağıra izlediğimi hatırlıyorum. Gerçekten harika bir maç oldu. Sayın Hikmet Karaman ve değerli futbolcularımızı gönülden kutluyorum.Ben bu maçta Kayserispor oyuncularının takım ruhunu benimsediklerini gördüm. Oyuncularımız paslaşma hiyerarşisi savunmadan çok benim futbol tabirimle taarruza geçmeleri […]

Yayınlama: 11.05.2022
A+
A-

Bayanlar futboldan anlamaz izlemez demeyin.Dünkü Trabzonspor Kayserispor maçını büyük bir zevkle izledim,gurur duydum şehrimin futbolcularıyla.

Hatta bir ara kendimi kaptırıp bağıra çağıra izlediğimi hatırlıyorum. Gerçekten harika bir maç oldu.

Sayın Hikmet Karaman ve değerli futbolcularımızı gönülden kutluyorum.Ben bu maçta Kayserispor oyuncularının takım ruhunu benimsediklerini gördüm.

Oyuncularımız paslaşma hiyerarşisi savunmadan çok benim futbol tabirimle taarruza geçmeleri durumu bol gollü bir maç olarak sonuçlandırdı.

İllaki maç terimleri vardır. Bir bayan olarak izlenimlerimi paylaşıyorum sadece  Emrah’ın sonradan oyuna dahil olup attığı harika golleri, Hosseini ‘nin harika pasları ve golü Mame Thiam’ın penaltı golü durumu 4-2 yaptı.

Trabzonspor ‘a biraz şampiyonluk rehaveti çökmüş o da Kayserispor ‘un işine yaradı.

Tabiki oyuncularımız Sayın Hikmet Karaman’ın görevlendirdiği departmanlarda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmaları takdire şayandı.

Çok planlı ve programlanmış bir Kayseri takımı gördüm ben sahada . Bundan sonra ilk sıralardan bütün maçlarını izleyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Her şey çok güzeldi fakat gölgeleyen tek unsur sahaya olur olmaz nesnelerin fırlatılmasıydı. Bu olmadı işte.Bize yakışmadı.

Biz ev sahibiyiz . Bu şekilde bir karşılama misafirperver şehrimize yakışmadı.Kayseri taraftarının bu konuda biraz daha duyarlı olmasını rica ediyoruz.

Trabzon kalesine ve oradaki Trabzonsporlu oyunculara çok tehlikeli maddeler atıldı. Büyük yaralanmalar olabilirdi. Bu yakışmadı Kayseri taraftarına.

Taraftar sözlü tezahürat yaparak takıma destek olur. Kayserispor oyuncuları  sürekli el kol işaretiyle tezahürat istediler. Bu konuda da taraftar yetersiz kaldı.

Sonradan coştu fakat sınırları aşıp tehlikeli maddeler fırlatarak bu olmadı. Bu konuda taraftarın bilinçlendirilmesi gerekiyor.

Bundan sonraki maçlarda değerli taraftardan rica ediyorum biraz daha dikkatli ve centilmen olmaları gerekiyor.Spor bunu gerektirir.

Kayserispor yeterince çalışmış azmetmiş ve başardı. Finale çıktı.Darısı kupaya.

Kayserispor futbolcularından ricam bu galibiyetle Trabzonspor gibi rehavete kapılmamaları aynı plan ve program oyunuyla kupayı Kayserimize getirmeleri.

Kendilerini ve Sayın Hikmet Karaman ‘ı tebrik ediyorum.

Büyüksün Kayserispor

REKLAM ALANI
Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.