NEREDE MÜSLÜMAN ÜLKELERİ?

Filistin, Doğu Akdeniz’de ve Orta Doğu’da, İsrail topraklarının tamamı ile Gazze Şeridi ve Batı Şeria gibi Filistinlilerin kontrolündeki toprakları kapsayan coğrafi bölge. Şu anda oluk oluk müslüman kanı akıyor. Ah Filistin Ah Gazze! Son belirlemelere göre  ölü sayısı 9 bin 61. Masum yavruların kanı akarken bütün müslüman ülkeleri sadece uyarı ve boykot yapıyorlar. Nerede müslüman […]

Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

Filistin, Doğu Akdeniz’de ve Orta Doğu’da, İsrail topraklarının tamamı ile Gazze Şeridi ve Batı Şeria gibi Filistinlilerin kontrolündeki toprakları kapsayan coğrafi bölge. Şu anda oluk oluk müslüman kanı akıyor.

Ah Filistin Ah Gazze! Son belirlemelere göre  ölü sayısı 9 bin 61. Masum yavruların kanı akarken bütün müslüman ülkeleri sadece uyarı ve boykot yapıyorlar.

Nerede müslüman orduları, nerede müslümanlar ? Müslüman kanı akıyor oluk oluk.Biz hayatımıza devam ediyoruz.

Bir İsrail komutanı yıllar önce  şöyle diyor: “Kudüs’ ü ilk işgal ettiğimizde sabaha uyumadık müslümanlar bir olup saldıracak diye. Sabah baktık ki hiç bir tepki yok. O günden beri Kudüs ‘e giriyoruz”diyor.

Müslüman ülkeleri nerde? Arabistan, Ürdün , Irak, İran, Türkiye , Katar!  Boykot nedir ya!

Müslümanlar bir olup gireceğiz kafir inine.Müslüman orduları olacak. Müslüman ülkelerinin ortak bir ordusu olacak.Öyle ordular ki ayak sesleri dünyayı inletecek. Böyle olması gerekirken tam tersine her Müslüman ülkesi kendi aleminde!

Mesela Arabistan’da festival var şu anda. Ne kadar acı değil mi? Diğer ülkeler napıyor ? Boykot edip kınıyor. Kimi liderler sadece diplomasi trafiğiyle halletmeye çalışıyor.

İsrail ürünlerini boykot etmek hiç bir fayda vermez. O ürünlerin Türkiye’ye girmesi yasaklanmalı!  Ülkeye  girmiş ürünleri boykot etmek ne derece zarar getirir ki İsrail’e!

Zaten satmış markette raftaki ürünleri. Talep kesilir insanlar almaz diye düşünülüyor. Önemli olan o ürünlerin ülkeye girmesi yasaklanmalı. Müslüman ülkeleri arasında ekonomik ve askeri dayanışma olup birbirimizi desteklemeliyiz!

Bu savaş senelerdir din savaşı. Tarihin ilk gününden beri yapılan savaşlar Müslüman düşmanlığından olan savaşlardır. Toprak falan hepsi bahane. Tarih bu acı günleri hiç unutmayacak !  Tarih dünyanın sessiz kaldığını da hiç unutmayacak!

Filistin Kaysam Tugayları tamamı öksüz ve yetim kişilerden oluşan Hamas ‘ın Gazze şeridinde faaliyet gösteren Askeri kanadıdır. Tek umut Allah ‘ın izniyle onlarda. Yok çünkü Müslümanlarda birlik yok!

Kassam Tugayları’nın yayınladığı mesaj var şöyle buyruluyor. (Sen onlara dön. Andolsun biz onlara karşı koyamayacakları ordularla gelir ve onları oradan aşağılanmış ve küçük düşürülmüş bir halde çıkarırız.) Neml 37.ayet.

Bu zulme susan her Müslüman vebaldedir. Ahirette hesaba çekilecektir. Artık susmanın gönlümüzde kınamanın vakti geçmiştir. Müslümanların biran önce birlik olup harekete geçmesi lazım.

REKLAM ALANI
Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.